Haberler

İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, Eyüplülerle Buluştu

Güncelleme:

Eyüp Sultan Meydanı'na kurulan özel platformda farklı etkinlikler organize eden Eyüp Belediyesi, konuklarına Onbir Ayın Sultanı Ramazanı dolu dolu yaşatıyor

Eyüp Sultan Meydanı'nda hazırlanan programın dün akşamki konuğu İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu idi. Eyüp'e gelen vatandaşlar Eyüp Belediyesi'nin Teravih namazının ardından düzenlediği etkinlikleri büyük bir keyifle izledi.

İftar sonrası Eyüp Sultan'ı ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Fahri Korutürk Caddesi'nde esnafla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Eyüp Sultan Meydanı'nda çalışmaları inceledi. Başkan daha sonra etkinlikleri takip ederek Eyüp Sultan'a gelen konuklarla sohbet etti.

Eyüp Sultan Meydanı'nda hazırlanan programın dün akşamki konuğu İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu idi. Başkan İsmail Kavuncu, program sonrası Döngeloğlu'na teşekkür ederek Eyüp Sultan figürlü çini bir tabak hediye etti. Gecede Ensar Kardeşler grubu ilahileri ile Eyüp Sultan'a gelen konuklara güzel bir gece yaşattı…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Döngeloğlu İsmail Kavuncu Eyüp Sultan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title