Haberler

İlaç ve Eczacılık Sektörünün Oscar Gecesi

İlki 2010 yılında yapılan, Eczacı Dergisi tarafından organize edilen ve zamanla ilaç ve eczacılık sektörünün en prestijli ödülüne dönüşen Altın Havan Ödülleri 8. kez sahiplerini buldu.

15 Aralık Cuma günü Shangri-La Bosphorus Otel'de yapılan görkemli ödül töreninin sunuculuğunu ünlü komedyen, radyo ve TV programcısı Ceyhun Yılmaz yaptı. Altın Havan Ödülleri'nde bireysel ve kurumsal olmak üzere iki kategoride 17 ödül sahiplerine takdim edildi. Ödül töreni her yıl olduğu gibi yine ilaç ve eczacılık sektörünün önde gelen isimlerini ve tüm paydaşlarını bir araya getirdi.

Her yıl ödül kazananların merakla beklendiği Altın Havan Ödülleri Töreni'nin açılış konuşmasını Eczacı Dergisi İmtiyaz Sahibi Çetin Öztürk yaptı. Öztürk konuşmasında, Altın Havan Ödülleri'nin ilk olarak Eczacı Dergisi yazarı ve mesleğe önemli katkıları olan Ecz. Levent Kamacık'ın anısına düzenlendiğini belirtti. Öztürk ayrıca, Altın Havan Ödülleri'nin yıllar içinde sektör tarafından ilgi ile takip edildiğini ve gelişerek sektörün Oscarları halini aldığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bosphorus Otel Ceyhun Yılmaz Çetin Öztürk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title