Haberler

İl Emniyet Müdürü Bahar, Tarsus'ta

MERSİN (AA) - Mersin Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, Tarsus'ta terör örgütü IŞİD'i bahane ederek düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında açılan ateşte ilçe emniyet müdürünün yaralanmasıyla ilgili ilçeye geldi.

MERSİN (AA) - Mersin Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, Tarsus'ta terör örgütü IŞİD'i bahane ederek düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında açılan ateşte ilçe emniyet müdürünün yaralanmasıyla ilgili ilçeye geldi.Barbaros Mahalesi girişindeki olay yerine gelen Bahar, görevli polislere geçmiş olsun dileklerini iletti. Polislerden olayla ilgili bilgi alan Bahar, olay yerine gelen Tarsus Kaymakamı Hasan Göç'le de kısa süre görüştü. Bahar ve Göç daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına geçti.Öte yandan, olay yeri yakınlarından geçerken silahla yaralanan İbrahim Halil Aktun (28) ile Ömer Borası (30) da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Bir polis memuru ise ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.Tarsus'a il merkezinden de takviye polis ekiplerinin geldiği öğrenildi. -IŞİD'i bahane ederek düzenlenen izinsiz gösteriler-Mersin Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Bahar Mersin Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title