Haberler

İki Yönetmen Antalya'da Buluştu

Ünlü sanatçı Gökhan Kırdar'ın, Antalya'da çekimlerini gerçekleştireceği "OQLUB IN LOVE" filmi ile ilgili hazırlıkları devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, İtalyan yönetmen Claudio Malasomma ile Antalya'da bir araya gelen Gökhan Kırdar, yönetmenliğini de yapacağı filmiyle ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Ünlü yönetmen Malasomma ile birlikte filmin çekilmesi planlanan mekanları inceleyen Kırdar, filmin tüm dünyada yayınlanacak olan tanıtım filmi (trailer) ve soundtrack videosu çekimlerinin ekim ayında başlayacağını söyledi.

IC Hotel ve Club Otel Sera tarafından ağırlanan İtalyan yönetmen Antalya'yı çok sevdiğini ve doğal güzelliklerine hayran kaldığını belirtti. Havaların çok sıcak olduğu dönemlerin çekimler için uygun olmadığını belirten yönetmen, sonbahar ve ilkbahar aylarının en verimli zamanlar olduğunu söyledi. Antalya'ya ilk defa geldiğini belirten Malasomma " Modern mimari ve şehrin yapısı çok güzel. Trafik sorunu olmaması da stresten uzak bir hayat sağlıyor. Türklerin misafirperverliği ve sıcaklığını seviyorum" dedi.

Filmin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Gökhan Kırdar, "İki ay önce başladığımız çalışmalarda kısa süre içerisinde çok ciddi yol aldığımızı düşünüyorum. Filmin hikayesi ile ilgili çok olumlu tepkiler aldım. Filmde rol alacak oyuncularla ilgili cast seçmelerimiz hala devam ediyor. Filmin başrol oyuncularının yabancı dansçılardan oluşması sebebiyle, Eylül ayı içinde başka ülkelerde de oyuncu seçmeleri yapmayı planlıyoruz."dedi.

Yabancı prodüksiyon ekipleriyle çalışmanın uluslar arası bir projede çok önemli olduğunun altını çizen Kırdar, "Farklı kültürlerden insanların bir araya gelmesinin zenginlik getireceği kanısındayım. Bugüne kadar Amerikalı, İtalyan ve Alman yönetmenlerle çalıştım. Farklı kültürlerden sanatçıların buluşması her zaman evrensellik kazandırır. En büyük sorun ise dil konusunda yaşanıyor. Ama zaten sanat dil, din ve ırk ayrımı gözetmeyen bir kavramdır. Hazırlamakta olduğumuz 'OQLUB In Love' filmi de bu felsefemizin en büyük göstergesi olacak."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title