Haberler

İki Ağıl Bir Kümes Yandı, Hayvanlar Telef Oldu

Çanakkale'nin Kepez Beldesi'nde, otluk alanda başlayıp rüzgarın etkisiyle iki ağıl ile bir kümese sıçrayan yangında 63 koyun, 4 kuzu ve 14 tavuk yanarak telef oldu.

Çanakkale'nin Kepez Beldesi'nde, otluk alanda başlayıp rüzgarın etkisiyle iki ağıl ile bir kümese sıçrayan yangında 63 koyun, 4 kuzu ve 14 tavuk yanarak telef oldu.

Kepez Beldesi Nohutlu Mevkii'ndeki otluk alanda, bugün 13.30'da belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle, bölgedeki 69 yaşındaki Cahit Çolakoğlu'na ait iki ağıl ile bir kümese sıçrayan yangını görenler, orman ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hareket eden Çanakkale Orman İşletme Şefliğine ait iki arazöz ile itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ağıllardaki ve otluk alandaki yangın söndürüldü ancak 63 koyun, 4 kuzu ve 14 tavuk yanarak telef oldu.

AİLE BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Olayı haber alıp eşi Hacer Çolakoğlu, oğulları Mehmet Çolakoğlu ve Salih Çolakoğlu ile ağıllara gelen besici Cahit Çolakoğlu, hayvanlarının telef olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Çanakkale Devlet Hastanesi'nde temizlik işlerinde görevli Mehmet Çolakoğlu, "Hayvanlar kapalı sistem bakıldığı için çıkabilme gibi bir olanakları yoktu. Çok üzücü bir durum, yazık oldu. Hayvanların hepsi hamileydi, onlara gözümüz gibi bakıyorduk" dedi.

Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı belirtildi. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı. - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çolakoğlu Çanakkale Nohutlu Kepez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title