Haberler

İha, Kütahya'da 15 Temmuz Sergisi Açtı

Kütahya’da İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Kütahya Belediyesinin işbirliği ile 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde ’Oradaydık, unutmadık, unutturmadık’ isimli fotoğraf sergisi açıldı.

Kütahya'da İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Kütahya Belediyesinin işbirliği ile 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde 'Oradaydık, unutmadık, unutturmadık' isimli fotoğraf sergisi açıldı.

İHA muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında çektikleri fotoğraflar, Kütahya'da da sergilendi.

Sergiyi ilk gününde Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir, AK Parti Kütahya milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı ve İshak Gazel ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve bazı protokol üyeleri de gezdi. Vali Nayir ve beraberindeki heyete, İHA Kütahya Temsilcisi Hüseyin Efe tarafından fotoğraf sergisiyle ilgili bilgi verildi.

Vali Nayir, milletvekilleri Nazlı ve Gazel ile Belediye Başkanı Saraçoğlu, fotoğraflardan çok etkilendiklerini belirterek, İHA'ya bu çalışmasından dolayı teşekkür etti.

15 Temmuz gününe kadar açık kalacak sergiye vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Fotoğraf sergisi, 16-31 Temmuz tarihleri arasında da Kütahya 43. Fuarı'nda açık olacak. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Şükrü Nazlı İhlas Haber Ajansı İshak Gazel Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title