Haberler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şükrü Köksal'ın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sel sularına kapılarak hayatını kaybeden Şükrü Köksal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarete Vali Zülkif Dağlı, AK Parti milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Ersan Aksu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı.

ŞÜKRÜ KÖKSAL'IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 65 yaşındaki Şükrü Köksal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Yerlikaya'ya taziye ziyaretinde Vali Zülkif Dağlı, AK Parti milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Ersan Aksu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir eşlik etti. Ladik ilçesinin Alıçlı Mahallesi'nde oturan 7 çocuk babası Köksal'ın eşi Feride Köksal'a başsağlığı dileklerinde bulunan Bakan Yerlikaya, daha sonra Samsun'dan ayrılarak Ankara'ya döndü.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Ziya Yılmaz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mustafa Demir Mustafa Demir Zülkif Dağlı Ersan Aksu AK Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title