Haberler

Icbc Türkiye, World Finance Banking Awards 2022'de İki Ödül Aldı

Güncelleme:

İSTANBUL, 12 Temmuz (Xinhua) -- Çin Sanayi ve Ticaret Bankası (ICBC) Pazartesi günü yaptığı basın açıklamasında, bankanın Türkiye şubesinin "World Finance Banking Awards 2022"de iki ödül aldığını duyurdu.

İSTANBUL, 12 Temmuz (Xinhua) -- Çin Sanayi ve Ticaret Bankası (ICBC) Pazartesi günü yaptığı basın açıklamasında, bankanın Türkiye şubesinin "World Finance Banking Awards 2022"de iki ödül aldığını duyurdu. Küresel finans sektörünü yönelik yayın yapan bir dergi olan World Finance'ın internet sitesinde yayınlanan sonuçlara göre ICBC Türkiye, bu yıl "En İyi Ticari Bankalar" ve "En iyi Yatırım Bankaları" kategorilerinde kazananlar arasında yer aldı. ICBC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gao Xiangyang, "Bankacılık sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan World Finance Banking Awards 2022'de her iki kategoride de en iyi seçilmiş olmaktan gurur duyuyoruz" dedi. Gao, kuruluşun geçen yıldan bu yana uluslararası platformlardan 15 prestijli ödül kazandığını kaydetti.

"Türkiye'de Çin sermayeli bankalara öncülük ederek, Türk finans sektöründe güçlü bir marka olmaya gayret gösterdik" ifadelerini kullanan Gao şöyle devam etti: "ICBC Türkiye, Türkiye'de kurulduğundan bu yana geçen yedi yılda yerel bir bankadan, bölgesel finansman hizmetleri sağlayıcısına dönüşmek için önemli adımlar attı." Banka, bir dizi altyapı projesine fon sağlıyor ve Türkiye'nin kalkınmasında kilit rol oynayacak özel sektör yatırımlarını destekliyor. Gao, "Bilhassa Çin ile Türkiye arasında güçlü ticari, ekonomik ve kültürel bağlar kurulmasında odaklanıyoruz ve gelecek yıllarda ana finansman projelerimizin amacı iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi" dedi. ICBC, Çin'in en büyük ticari bankası ve varlıkları bakımından dünyanın en büyük bankası konumunda bulunuyor. ICBC Türkiye, bankanın Mayıs 2015'te Türkiye'de Tekstilbank'ın çoğunluk hisselerini satın almasıyla kuruldu.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Industrial and Commercial Bank of China Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title