Haberler

HSYK Üyeleri Siirt'te

Kurul üyeleri, Vali Aydın'ı ziyaret etti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeleri, Siirt Valisi Ahmet Aydın'ı ziyaret etti.

Vali Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, üyelerin Mardin'de düzenlenen mesleki bir toplantıya katıldıktan sonra Siirt'e geçtiklerini söyledi. Aydın, heyet üyelerinden Hüseyin Sertel'in 2002-2004 yıllarında Siirt'te ağır ceza hakimi olarak görev yaptığını belirtti.

HSYK üyesi Hüseyin Sertel ise Siirt Adliyesi'nde görev yapan hakim ve savcılarla mesleki bir toplantı yaptıklarını ifade ederek; ilin, görev yaptığı günden bu yana çok değiştiğini ve güzelleştiğini ifade etti.

HSYK üyesi Ülvi Yüksel de ilde görev yapan hakim ve savcıların burada bulunmaktan son derece memnun olduklarını kaydetti. Yüksel, "Ankara'dan bakıldığında sanki çalışması kolay olmayan bir bölge gibi düşünülebilir. Ama buradaki meslektaşlar, gerçekten, ilçelerde görev yapanlar dahil, memnuniyetlerini ifade ettiler. O da bizi çok mutlu etti. Demek ki dışarıdan gelen meslektaşlarımız için Siirtliler, gerçekten çok güzel ev sahipliği yapıyor" dedi.

Heyette, HSYK üyeleri Halil Koç ve Ahmet Berberoğlu ile tetkik hakimleri İdris Berber, Adem Türkel, Yunus Yünügül de yer aldı. - Siirt

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aydın Mardin Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title