Haberler

HSYK, Kozmik Oda Savcısı Mustafa Bilgili Hakkında Soruşturma Başlattı

Güncelleme:

HSYK 'Kozmik Oda' savcısı Mustafa Bilgili ve 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri hakkında soruşturma başlattı. Konuyla ilgili müfettiş görevlendirdi.

HSYK 3. Dairesi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a suikast iddiasıyla başlatılan ve Seferberlik Tetkik Kurulu Bölge Başkanlığı'nda yapılan aramayla ilgili soruşturmayı yürüten savcı Bilgili, arama kararı veren hakimler ve arama yapan dönemin Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Kadir Kayan hakkındaki iddialar üzerine re'sen harekete geçti.

SAVCI VE HAKİMLER HAKKINDA İNCELEME KARARI

Daire, savcı Bilgili ile Kozmik Oda'da arama yapılması kararı veren hakimler hakkında inceleme yapılması kararı aldı.

Savcı Bilgili ve hakimler hakkında inceleme yapmakla görevlendirilen müfettişler, bu kişiler hakkında soruşturma açılmasına gerek görürse soruşturmayı HSYK 2. Dairesi yürütecek.

HAKİM KAYAN'IN DOSYASI YARGITAY'A GÖNDERİLDİ

Soruşturma sırasında Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi olan hakim Kadir Kayan, 2011'de Yargıtay'a üye seçilmişti. Bu nedenle Kayan hakkındaki dosya, gereğinin yapılması için Yargıtay'a gönderildi.

Yargıtay 14. Ceza Dairesi Üyesi Kayan hakkındaki iddiaları ise Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulu ele alacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Bilgili Bülent Arınç Yargıtay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (46)

SaftirikMobil-IOS:

Düsman gelse bize bu kadar zarar vermezdi, lanet olsun bu iktidarada hainlerede....

11
36
yanıtYanıtla
..........:

kozmik capulcular

43
0
yanıtYanıtla
HussammobilWeb@haberler.com:

Hepsi hakkında vatana ihanetten işlem yapılmalıdır hatta buna izin veren herkes casusluk ve vatana ihanetten cezalandırılmalıdır

24
3
yanıtYanıtla
deli dumrul:

arıça sukiastle ilgili arınçın söylediklerini hatırlayın rte ne demişti ne istedilerde vermedik. . . ne verdikleri ortada. akplilere ve üyelerine tavsiyem balon patlamadan kaçsınlar. . sadece ne istedilerde vermedim sözü çok bir yargılama da özelliklede ülke karışırsa çok tehlikeli yerlere çekilebilir o zaman meşhur milletin adamları resmine yeni bir anlam katar görürsünüz . . . bu arada koyunları hiç sevmem allah belanızı versin özellikle oyunu satanların ve trollerin ebediyen cehennemde yanın. . .

23
3
yanıtYanıtla
KAAN:

ÜLKEYİ DİSNEYLANDA ÇEVİREN YOBAZ AKPNİNDE CİNLİ CEMAATİNDE İSTEPNE MHPNİNDE BÖLÜCÜ HDPNİNDE KÖKÜNE KİBRİT SUYU BEN HERŞEYİMİ KAYBETTİM AMAN BUNLARA KANMAYIN

16
9
yanıtYanıtla
WW:

KÖKLERİNE KADAR KAZINSIN NE KADAR HAİN VARSA. .

22
1
yanıtYanıtla
Güney doğumobilWeb@haberler.com:

Seneye de tam tersini yaparlar. Bataklığa girmişler çırpındıkça batıyorlar. Neyse hdp gelince huzurlu ve helal kazancın tadına bakacağız.

11
10
yanıtYanıtla
Hasan ER:

AMERİKANIN KÖLESİNE KÖLE OLANLAR. SİZLER DEVLETİN MAAŞINI YİYORSUNUZ. SİZLER ALLAH TAN KORMUYORSUNUZ PEYGAMBERDEN UTANMIYORSUNUZ, SİZİN DİNİNİZ NEDİR, KİTABINIZ NEDİR Kİ SİZE AMERİKANIN YAŞLI KÖLESİ DİNİNİZİ ÖĞRETİYOR. SİZE YOL GÖSTERİYOR, EY İMANSIZLAR O KADARMI CAHİLSİNİZ, CAHİLİYE DEVRİNDE DEĞİLSİNİZ VE O HAİNİ BIRAKIN ÇÜNKÜ O HAİN AMERİKANIN YAŞLI KÖLESİDİR ORADA DAHA GÖREVİ BİTMEMİŞTİR. ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR, IŞİT NE İSE YAŞLI HAİNDE ODUR.

5
13
yanıtYanıtla
önce vatan:

Bu askerle biz iyiki savaşa gitmemişiz diyen, kozmik odaya girilmesini bizzat emreden, bırakın savcılar görevini yapsın diyen, Genel Kurmay Başkanı için bizzat muhakkak tutuklanmalı diyenler ne olacak. . . Bırakın suçu ona buna yüklemeyi. . . . . Esas patron kim ona bakın. . .

17
0
yanıtYanıtla
YİĞİT:

kozmik oda savcısını zamanında görevlendiren AKP değil mi

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title