Haberler

    Hollyoaks'ın 'Leah Barnes'i Ela, İngiltere'nin 'En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne Aday

    ÇOCUK modelliği yapan Ela May Melek Demircan, 2013 yılında bir ajans aracılığıyla 'Leah Barnes' dizisi için düzenlenen seçmelere katıldı.

    ÇOCUK modelliği yapan Ela May Melek Demircan, 2013 yılında bir ajans aracılığıyla 'Leah Barnes' dizisi için düzenlenen seçmelere katıldı. 60 adayın yarıştığı seçmelerde Ela, yaptığı rol, ses tonu ve hareketleriyle jüride olumlu iz bırakarak, kadroya dahil edildi. 5 yıldır süren dizide 'Leah Barnes' karakterini canlandıran Ela, İngiltere'de 2 Haziran'da 20'ncisi düzenlenecek 'En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi. Ela, İngiltere'de taksicilik yapan baba Mehmet Vural Demircan ile ev kadını Laura Demircan'ın iki kızından biri ve ailenin gurur kaynağı.

    ELA DİZİDE BÜYÜDÜ

    Baba Demircan, Ela'nın önünde parlak bir gelecek bulunduğunu belirterek, "Kızım, dizinin temel taşlarından. Yönetmen ve senaristler Ela'nın dizide uzun süre kalacağını ve dizide büyüyeceğini söylemişlerdi. Gerçekten de öyle oldu" dedi.

    KAYDEDİP TÜRKİYE'YE YOLLUYORUZ

    Kızının zeki, güler yüzlü ve kendine has tavırları ile bir yetişkin gibi sohbet edebildiğini ifade eden Demircan, şunları söyledi: "Eşim, ilk çocuk modelliği işini söylediğinde biraz garip karşıladım, ama kızımın fotoğraf çektirmeye sempatisi vardı. Ayrıca akıllı, sempatik ve cana yakındır. Eşim, benim yanıtımı beklemeden kayıt yaptırmıştı. İyi ki de beni beklememiş. Çocuğumuzun hayatı değişti. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Oynadığı bölümleri kaydedip Türkiye'deki yakınlarımıza gönderiyoruz."

    İNSANLAR OY VERİRSE MUTLU OLURUZ

    Anne Laura Demircan ise, "Hepimiz Ela ile gurur duyuyoruz, gerçekten çok çalışıyor, eğer insanlar onun için oy verirlerse mutlu oluruz. Kızım oyun oynamadığı zaman kitap okumayı seviyor. Medya avukatı olmak istiyor" dedi.

    Ela, İngiltere'de yaşayan ünlü Türk modacı Zeynep Kartal'ın tasarladığı elbise ile kırmızı halıda boy gösterecek.

    İNGİLTERE'NİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ

    İngiltere'nin en çok izlenen gençlik dramasında, bir grup arkadaşın okuldan iş dünyasına uzanan yolculuklarında entrika, dram ve aşkla dolu hayatları işleniyor. Hollyoaks adındaki hayali bir banliyö kasabasında geçen dizi, burada yaşayan gençlerin hayatını anlatıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mehmet Vural Türkiye Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title