Haberler

Hilvan'da "Yarın Sizdeyiz" Projesi

Güncelleme:

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer tarafından hayata geçirilen "Yarın Sizdeyiz" projesi ilçede birçok öğrenci ve veli tarafından yoğun ilgi gördü.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer tarafından hayata geçirilen "Yarın Sizdeyiz" projesi ilçede birçok öğrenci ve veli tarafından yoğun ilgi gördü.

Okullarda bulunan rehber öğretmenlerin ziyaretleri sonucu ilçe kaymakamına verilen rapor ile Kaymakam Uğur Sezer, öğrenci ve velileri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi. İlçeye bağlı birçok köy ve mezralarda ikamet edip ilk ve ortaöğrenimde eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Sezer, sıkıntılarını dinleyerek çözüm için gerekli talimatları verdi.

Yapılan ziyaretler kapsamında Kaymakam Uğur Sezer, "2013 yılı içerisinde hayata geçirdiğimiz 'Yarın Sizdeyiz' projesi kapsamında okullarımızda bulunan rehber öğretmenlerin velilere, evlere yapmış olduğu ziyaretler çerçevesinde hazırlanan raporları tek tek kontrol ederek veli ve öğrencileri gerek ilçe merkezinde gerekse köy ve mezralarda ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz. Eğitim amacıyla ne yaparsak azdır. Öğrenci, öğretmen ve veli üçgeninde koordinasyonlu bir şekilde sağlamak, Hilvan'da eğitimin çatısını yükseltip başarıyı sağlayacağız. Bu ziyaretleri gerçekleştiren tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza mesai dışında gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uğur Sezer Hilvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title