Haberler

Herkes kim olduklarını soruyor! KYK yurdunda çekildiği öne sürülen görüntüler büyük tartışma yarattı

Güncelleme:

Sosyal medyada hızla yayılan ve Maltepe KYK yurdunda çekildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede gündem oldu. İddialara göre; Arap asıllı mülteciler, KYK yurdunda ücretsiz olarak misafir edildi. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İstanbul Maltepe'de bulunan ve Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait olan erkek öğrenci yurdunda çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada hızla yayılarak gündeme oturdu. Görüntülerde, çok sayıda Arap mültecinin yurdun içinde ve bahçesinde olduğu görülürken, iddiaya göre konaklama ve yemek masrafları da ücretsiz şekilde karşılandı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Sosyal medyada yayılan ve tepkiye neden olan görüntülere ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Zafer Partisi Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer, görüntüleri Twitter hesabından paylaşarak açıklamalarda bulundu.

Herkes kim olduklarını soruyor! KYK yurdunda çekildiği öne sürülen görüntüler büyük tartışma yarattı

"BU KİMSELERE ÖĞRENCİ BELGESİ SORDUNUZ MU?"

İlk paylaşımında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na seslenen Tunçer, "Sayın Bakan Kasapoğlu; Maltepe Mimar Sinan KYK Öğrenci Yurdu'nda kalan 40-50'li yaşlardaki Arapça konuşan sakallı tipler kimlerdir? Bu kimselere öğrenci belgesi sordunuz mu? Yurt etrafındaki MB plakalı araçlar kimlere ait? Bu soruların cevabını istiyoruz." dedi.

"YAHU SİZİN VİCDANINIZ YOK MU?"

Tunçer bir başka paylaşımında ise "Okul uzatan 1 yıl daha yurtta kalabilirken bu hakkı kaldırdınız. Öğrenci, cebindekiyle idare etmek için öğün atlarken, bunlar bedava yiyip içiyor. Musluklara, dolaplara verdikleri zararı öğrencinin güç bela ödediği yurt paralarıyla yaptırıyorsunuz. Yahu sizin vicdanınız yok mu? Gençler o kadar dolmuşlar ki 'Paylaş abla ne olacaksa olsun' diye ısrar ediyorlar. 'Fazladan 1 gün kalacak olsak 26,5 TL'yi almadan yurda sokmuyorlar bizi. Güvenliğe, aşçıya soruyoruz bunlar kim diye, onlar da bilmiyor' diyorlar. Yurtlar öğrencilerindir, bunlar derhal boşaltacak" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları CANLI İZLE! 10 Mayıs Ateş Kuşları 54. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Sağlıklı bir ilişki yaşamak isteyenler buraya! İşte ilişkinin başında karşı tarafa sorulması gereken sorular... BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! LOVE BOMBİNG NEDİR? Love bombing ne anlama gelir, ne demek? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

500

Yorumlar (8)

Mustafa bugra:

Yaparsa akp yapar seçimde biz yapicaz merak etmesinler

188
19
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

bu ülkede öncelikle güçlü iktidar veya muhalefete değil güçlü, demokratik, adaletli,kim olursa olsun hesap sorulup ceza verilebilinen ülkenin kaderinin bir parti liderinin siyasetçinin iki duduğı arasından çıkan söze değil parlementer sistemin vereceği kararlara bağlı bir yönetim biçimi olmalı

137
9
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

Yaparsa AKP yapar net...

124
22
yanıtYanıtla
Gökhan Kağnıcı:

Gerçekten Yuh artık yuh

138
7
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Bundan mı yazın yurtlar gençlere açıldı...

90
7
yanıtYanıtla
Sev Can:

Çocukluğumun mahallelerini sokaklarını esnaflarını parklarini ozluyorum.Hicbirsey eskisi gibi olamayacak biliyorum.Maalesef çocuklarımız bizim yaşadığımız sevgiyi saygıyı şu dönemde hicbiryerde göremeyecek.Herseyimiz altüst oldu

83
5
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Biz Osmanlı torunuyuz bize sığınanları misafir de ederiz başımızın tacı da ederiz. Din kardeşlerimizi zalim Esede asla teslim etmeyeceğiz. Bunu aklınıza sokun

10
66
yanıtYanıtla
????? ????:

sen önce kendi etrafında yardıma muhtaç olanları gör ve göze.... ötesine allah kerim.... kendi bayrağına sahip çikmayanlar... Zamanı geldiğinde bizim bayrağımızı yakiyorlar

30
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title