Haberler

Hepsi Ayrı Güzel

Bodrum'a bağlı Turgutreis Beldesi'nde düzenlenen köpek güzellik yarışmasına birbirinden güzel köpekler katıldı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Beldesi'nde düzenlenen köpek güzellik yarışmasına birbirinden güzel köpekler katıldı. Kıyafetleri ve bakımlarıyla görenleri hayrete düşüren köpeklerin kadın sahipleri de mankenleri aratmadı. Yarışmada genel klasman 1'inciliğini kazanan 11 aylık danua cinsi köpek Ukraynalı sahibine Avrupa seyahati kazandırdı. Turgutreis Country Ranch Köpek Çiftliği'de bu yıl 7'ncisi düzenlenen yarışmada dört kategoride 110 köpek katıldı. Yarışmanın sunuculuğunu şarkıcı Yonca Evcimik, jüri üyeliklerini Sinan Erkoç, Arzu Erkoç, Akrep Nalan, veterinerler Yusuf Kayacık, Ahmet Kocabay, Tamara Kocabay ve Country Ranch Köpek Çiftliği işletmecisi İris Maritime yaptı. 0-10, 11-20, 21-30 ve 31 kilogram üstünde yarışan köpekler birbirinden ilginç aksesuarlarıyla yeteneklerini sergiledi. Köpeklerin kadın sahipleri de mankenleri aratmadı. Yarışmada tazı, terrier, king charles, coocer, Rus finosu, pincher, İngiliz buldog, husky, beagle, golden retriever, Alman kurdu, rotweiller, collie, doberman, akbaş, danua ve kangal cinsi köpekler 1'inci olabilmek için mücadele etti. Yarışmanın sonunda 0-10 kilogram kategorisinde 1'incilikleri Neşe Teber'in "Koko', 11-20 kilogram kategorisinde Güzin Özgül'ün "Şanslı', 21-30 kilogram kategorisinde Rose Mary Taramantono'nun "Pandora' 31 kilogram üstü ve genel klasman 1'inciliğini Güllük'te yaşayan Ukraynalı Hanna Mira'nın 11 aylık olmasına rağmen 75 kilogram olan "Ferdinand' isimli danua cinsi köpeği kazandı. İki 1'incilik kupası ve 2 madalya alan Ferdinand'ın sahibine de ödül olarak iki kişilik Avrupa seyahati hediye edildi. Yarışmadan sonra ilk üç dereceye giren köpeklere madalya, sahiplerine kupa verildi. Yarışma sonrasında açıklama yapan Yonca Evcimik "Geçtiğimiz yıla kadar bu yarışmayı kısa süre önce yaşamını yitiren sevgili Defne Joy Foster sunuyordu. Onun yerini doldurmam mümkün değil. Türkiye'nin her yerinde hayvanlar için düzenlenen tüm organizasyon ve etkinliklere destek vermeye çalışıyorum. Bu gün de birbirinden güzel dostlar yarıştı. Yarışmadan elde edilecek gelir yine Turgutreis Hayvan Barınağı'ndaki sokak hayvanları için kullanılacakö dedi. Yarışma arasında düzenlenen dans gösterileri izleyenleri hayran bırakırken Fiesta animasyon ekibinin Michael Jackson danslarına genç kızlar da eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 5 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 5 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2024! Emekli bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara ayın kaçında yatacak? BARAJ DOLULUK ORANLARI 5 HAZİRAN | İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? İSKİ baraj doluluk oranı! Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title