Haberler

HDP'den Selahattin Demirtaş'ı hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Bu tehditler bizleri yolumuzdan alıkoyamaz

Güncelleme:

Sandıktan zaferle ayrılmasının ardından yaptığı balkon konuşmasında Selahattin Demirtaş'ı hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a HDP'den yanıt geldi. Partiden yapılan açıklamada, "Seçim sonrası yaptığı konuşmasında Demirtaş'ı yuhalatıp, kin dolu sloganlar attıran Erdoğan bilmelidir ki bu boş tehditleri ne bizleri ne de hukuksuzca rehin aldığı arkadaşlarımızı yolundan alıkoyabilir." denildi.

Cumhrbaşkanı Erdoğan, 2. tur seçimlerinde sandıktan zaferle ayrılmasının ardından yaptığı balkon konuşmasında cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef almıştı.

"51 KÜRT KARDEŞİMİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN TERÖRİST SELO'DUR"

Erdoğan, "Ne diyordu? Selo'yu dışarı çıkarmak istiyorsanız oyu bana vereceksiniz diyordu. Benim sevgili milletim ne dedi? Milletim iyi biliyor... Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan bu terörist Selo'dur. Hak ve hukukun egemen olduğu Türkiye'de sen 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan Selo'yu istediğin gibi dışarı çıkaramazsın. Bizim iktidarımızda böyle bir şeyin gerçekleşmesi mümkün değildir. Bizim iktidarımızda adalet, mülkün esasıdır! Bu değiştirilemez!" demişti.

HDP'DEN ERDOĞAN'A YANIT

HDP'den Erdoğan'a yanıt geldi. Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Seçim sonrası yaptığı konuşmasında Demirtaş'ı yuhalatıp, kin dolu sloganlar attıran Erdoğan bilmelidir ki bu boş tehditleri ne bizleri ne de hukuksuzca rehin aldığı arkadaşlarımızı yolundan alıkoyabilir. Yolumuzda yürümeye devam edeceğiz, bu ülkeye özgürlüğü, demokrasi ve barışı biz getireceğiz." denildi.

HDP'den Selahattin Demirtaş'ı hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Bu tehditler bizleri yolumuzdan alıkoyamaz

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Selahattin Demirtaş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Tolga Babacan:

Barisi nasil getireceginiz ortada... Bu sinsice yalanlarla Kaninizda bogulacaksiniz

1
0
yanıtYanıtla
DİYAR BEKİR:

sizi o yollara gömeceğiz hepinizi

0
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Terorudestekleyerek pkk nin emirlerine amade olarak mi barisi getireceksiniz yahu siz pkk dan habersiz tuvalete gidecek iradeye sahip degilsiniz öyle bol laf kalabaligi yaparak uygulamalarinizla asla bağdaşmayan ozgurluk baris gibi mizacinizdan uzak sozleri sarf ettiniz diye yolunuzun bu oldugunu zannedecegimizi dusunmeyin bu ulkede herkes sizin kemiginizi biliyor kemiginizi chp icerisinde size yakin kesim var o kesimin kilictaroglunu iknasiyla bir muhatap buldunuz ve onunda kaybettirdiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title