Haberler

Hayrunnisa Gül: Abdullah Bey'in En İyi Yaptığı Yemek Bulgur Pilavı

Güncelleme:

Hayrünnisa Gül, Kayseri yemekleri üzerine çıkardığı yemek kitabıyla ilgili yaptığı söyleşide, eşi Abdullah Gül'ün çok güzel bulgur pilavı yaptığını söyledi.

11. First Lady Hayrünnisa Gül, geçtiğimiz haftalarda "Tokanadan Sofraya Kayseri Yemekleri" adıyla bir kitap çıkardı. Kitapta, çorbalardan ana yemeklere, pilav ve makarnalardan hamur işlerine 94 çeşit yemek tarifi var.

Kitabı ile ilgili Milliyet'in söyleşi yaptığı Gül, Eşi Abdullah Gül ile ilgili de küçük detay veriyor;

"ÇOK GÜZEL BULGUR PİLAVI YAPAR"

Abdullah bey mutfağa girer mi?

Girer ve karışır da... Çok güzel bulgur pilavı yapar. Geçenlerde "Siz yapmayacaksınız, ben yapacağım bulgur pilavını" diye mutfağa girmiş ve gerçekten de çok güzel yapmış.

"BİR GÜN ABDULLAH BEY MANTI İSTEMİŞTİ..."

İlk yemek yapışınızı hatırlıyor musunuz?

10-11 yaşlarındayken annem bir cenaze dolayısıyla gidip de yalnız kaldığımızda evin yemeğini yaptığımı hatırlıyorum. Komşuyla beraber mantı yapmıştık mesela. Mantı deyince... Yurt dışında çok yaşadık biz. Abdullah Bey bir gün mantı istedi. Oklava hiçbir yerde yok. Tahta kaşığın sapıyla hamur açıp o mantıyı yaptım.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hayrünnisa Gül Hayrunnisa Gül Abdullah Gül Kayseri Evlilik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (48)

gerçek:

lükse bak. . . mutfağa bak. . . nasıl geldiler ve ne haldeler. . .

22
8
yanıtYanıtla
halk:

başka bir işe yaradığını gören oldumu

15
7
yanıtYanıtla
can Mobil-ANDROID:

abdullah beg iyi adamdir akpnin son oyununa gelmesin

14
4
yanıtYanıtla
TurkiyelimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yorum yapmaya deymez

10
4
yanıtYanıtla
seda_konyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bir omur ayrilmamaniz dilegiyle sayin gul cifti mutlu yillar sizinle olsun

11
2
yanıtYanıtla
behman36mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Boşuna abdullah gûlü isitip isitip önümüze koymayın.değil bulgur, ali nazik te yapsa,kitap olayında bitirdi kendini.daha gönlümüzde iflah olmaz

3
8
yanıtYanıtla
mesutMobil-ANDROID:

hep ceplerini doldur dular gariban asgari ücret liye ne yapmışlar

6
5
yanıtYanıtla
GülMobil-IOS:

Sizi çok seviyorum sayin cumhur başkanimiz siz bizin her zaman kalbimizin başkanisin'iz

10
1
yanıtYanıtla
........mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adamlar çalıştılar geldiler sende çalış gel o mevkiye........... Herkes maddi durumuna göre yaşar.........

9
1
yanıtYanıtla
kirimi eleyesinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

He siz yilda birdefa bulgurpilavi yersiniz.oda burnunuzdan gelir insaallah

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title