Haberler

Hayatınıza Dinamizm Katın

Güncelleme:

Swatch chrono plastıc koleksiyonu hayatınıza dinamizm katıyor.

Swatch severler, markanın dinamik ve birbirinden renkli koleksiyonlarını takip ediyorlar. İkonik marka Swatch ise takipçilerinin bu beklentisini yeni koleksiyonları, dinamik detaylar ve çarpıcı stiller ile karşılıksız bırakmıyor. Swatch'un yeni koleksiyonu Chrono Plastic ise bu markanın yenilikçi ve dinamik tarzının en büyük kanıtını oluşturuyor.

Chrono Plastic Koleksiyonu diğer tüm Swatch koleksiyonları gibi teknik mükemmellik ile üretilmiş olmasıyla dikkat çekiyor. 10 farklı renk seçeneği sunan koleksiyon tüm zevklere hitap edebilecek yumuşak tonlar ve sıcak renklerden oluşuyor.

Silikon kayışı ile kullanım rahatlığı sağlayan model, Chrono Plastic koleksiyonu içindeki her parça kendi içinde dinamik bir detay barındırıyor. Koleskiyonun renk paletinde klasik siyah, açık kahverengi, gri, antrasit ve beyaz, hem de daha şiddetli gözlerinizi yuvalarından fırlatacak gibi turuncu, kırmızı, mavi, parlak pembe ve açık mavi sunuluyor. Ayrıca, çift-etki yaratmak için, neon renkler ile detaylandırılan saat göstergeleri dikkat çekiyor.

Fantastik ve ultra-modern görüntüsü ile sakin, sportif, kentsel ya da dışa dönük farklı ruh hallerini yansıtan Swatch'un bu yeni koleksiyonu Swatch mağazalarında sizleri bekliyor.

SUSB400 BLACK EFFICIENCY CHRONO SAAT 249TL

SUSM400 GRRRR CHRONO CHRONO SAAT 249TL

SUSC400 CRAZY NUTS CHRONO SAAT 249TL

SUSW400 BASIC WHITE CHRONO SAAT 249TL

SUSN400 BLUE C CHRONO SAAT 249TL

SUSL400 ACID dropp CHRONO SAAT 249TL

SUSA400 A TOUCH OF FUCHSIA CHRONO SAAT 249TL

SUSR401 PINK FRAME CHRONO SAAT 249TL

SUSO400 WILD ORANGE CHRONO SAAT 249TL

SUSR400 RED SHADOW CHRONO SAAT 249TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Swatch Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title