Haberler

Hayatını Kaybeden Amedspor'un Futbolcusu Şehmus Özer Kimdir?

2 gündür kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Amed Sportif'in futbolcusu Şehmus Özer, ölü bulundu. Şehmus Özer kimdir?

2 gündür kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Amed Sportif'in deneyimli oyuncusu Şehmus Özer'in trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Şehmus'un arabası dün katıldığı düğünden sonra Malatya'dan, Mardin'e dönerken uçuruma yuvarlandı.

Futbol hayatında Malatya spor, Kayseri spor, Gümüşhane spor, Mardin spor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediye spor, Şanlıurfa spor, Altay formaları giyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu 2014 yılından bu yana Amed Sportif'te forma giyiyordu. Amed Sportif Kulübü de Facebook'tan üzücü haberi doğruladı.

ŞEHMUS ÖZER KİMDİR?

Şehmus Özer, 10 Mayıs 1980'de Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde doğdu. Erganili 9 çocuklu bir ailenin 4. ve ilk erkek çocuğudur. Kardeşleri Zülküf Özer, Nezir Özer ve Sadettin Özer'de kendisi gibi futbolcudur.

Ergani spor altyapısında futbola başlayan Şehmus, 1998 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Genç yaına rağmen as takımda kendine kısa süre içerisinde yer edindi. Ergani spor için ilk resmî karşılaşmasına 29 Ağustos 1998 tarihinde Yüksekova Belediye spor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. Buradan Yeni Malatya spor'a ardındanda Malatya spor'a transfer oldu. Malatya spor'la ilk sezonunda Türkiye 1. Ligi Play-off Şampiyonluğunu kazanıp Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Süper Lig'de dört karşılaşmada görev aldıktan sonra sezon sonuna kadar 1. Lig ekiplerinden Kayseri spor'a kiralandı. Sezon sonu Gümüşhane spor'a transfer oldu ve bir sezon sonra Mardin spor'a geçti. Burada dört sezon düzenli olarak ilk onbirde görev aldı ve 119 lig karşılaşmasında 43 gol kaydetti. 2007-08 sezonunda İzmir ekiplerinden Karşıyaka'da, 2008-2010 yılları arasında da Altay için oynadı.

2010-11 sezonunda 1. Lig takımı Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu. Mersin İdman Yurdu'yla sezon sonu 1. Lig şampiyonluğu yaşayıp tekrar Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Ancak, Süper Lig kadrosunda düşünülmediği için sezon sonunda serbest bırakıldı.

Bunun üzerine 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediye spor'a transfer oldu. Akhisar Belediye spor'la Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluk yaşayan Şehmus, 2012-2013 sezonu yaz transferinde PTT 1. Lig'e yükselen yeni takımlardan biri olan Şanlıurfa spor'a transfer oldu. 2013-2014 sezonunda eski takımı olan Altay'a dönüş yapan futbolcu, son olarak memleketi olan Diyarbakır takımlarından Amed spor kulübünde oynamaktaydı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Akhisar Belediyespor Mersin İdmanyurdu Zülküf Özer Şehmus Özer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title