Haberler

Hasta çocuk için kermes düzenlendi

Güncelleme:

Batman'da beyin erimesi hastalığına yakalanan 5 yaşındaki Ahmet Çınar Abay'ın tedavisine katkı için kermes düzenledi.

Batman'da beyin erimesi hastalığına yakalanan 5 yaşındaki Ahmet Çınar Abay'ın tedavisine katkı için kermes düzenledi.

Abay çiftinin iki oğlu, beyin erimesi olarak bilinen NCL (Nöronal Ceroid Lipofuscinosis) hastalığına yakalandı. 11 yaşındaki Emircan Mert'in tedavi ettirmeyen Abay çifti, 5 yaşındaki Ahmet Çınar Türkiye'de olmayan 700 bin Avro tutarındaki ilaçla kurtulabileceğini öğrendi.

Valilikten alınan izinle düzenlenen yardım kampanyası kapsamında özel bir eğitim kurumunun bahçesinde "Küçük iyilikler, büyük umutlar" sloganıyla kermes düzenlendi.

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı konuşmada hastaya destek için herkesten beklediklerini dile getiren Şahin, şöyle konuştu:

"Gençlerimizin duyarlığı ve sosyal sorumluluk duyguları çok ileri bir düzeyde. Ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Gerçekten onlar, geleceğin yetişkinleri olarak ülkemize yapacakları katkılardan dolayı son derece mutluyum."

Baba İhsan Abay, oğlu Ahmet için yapılan etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları kaydetti:

"Emircan yatalak ama Ahmet Çınar ise gördüğünüz gibi yürüyor, oynuyor ve koşuyor. Yaklaşık 5-6 aydır hastalığını öğrendik. Bunun bir an önce ilaç alıp tedaviye başlaması lazım. İlaçta 700 bin Avro civarında olup epeyce pahallı bir ilaçtır. Öğretmen olduğum için gerçekten benim için çok yüksek bir fiyat. Benim bunu ödeyebilecek bir gücüm yok."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Çınar Batman Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title