Haberler

Haşim Kılıç'ın FETÖ'den Aranan Oğlu, Yurt Dışına Kaçmış

Güncelleme:

Hakkında FETÖ'den yakalama kararı çıkarılan Eski AYM Başkanı Haşim Kılıç'ın oğlu Fatih Samed Kılıç, çocukluk arkadaşının gözaltına alınmasının akşamı yurt dışına kaçmış.

Eski AYM Başkanı Haşim Kılıç'ın oğlu Fatih Samed Kılıç hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkarılmıştı. İddiaya göre, Samed Kılıç arkadaşının gözaltına alınmasının akşamında yurt dışına çıktığı ortaya çıktı.

ÇOCUKLUK ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDIĞI GÜN YURT DIŞINA KAÇMIŞ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca eski AYM Başkanı Haşim Kılıç'ın oğlu Fatih Samed Kılıç hakkında yakalama kararı çıkarılmasına neden olan soruşturmada basına yansıyan yeni ayrıntılara göre, Kılıç'ın çocukluk arkadaşı S.C.K., 24 Mayıs 2017'de Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik bir ByLock operasyonu sırasında gözaltına alındı.

Arkadaşının gözaltına alındığını öğrenen Kılıç'ın, aynı günün akşamında Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan yurtdışına çıktığı belirtildi. Ardından Kılıç'ın da gözaltına alınan arkadaşı S.C.K. adına kayıtlı hat üzerinden ByLock kullandığı öne sürüldü.

İddiaya göre, "arkadaşı S.C.K.'ya aldırdığı GSM hattı üzerinden 29 Ağustos ile 24 Eylül 2014 tarihleri arasında ByLock'tan 1263 kez iletişim kurmuştu".

KILIÇ, SUÇUN ÜSTÜNE KALACAĞINI DÜŞÜNEREK ÜLKEYİ TERK ETMİŞ

Gazete Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre; savcılık önce, GSM hattının sahibi S.C.K.'yı gözaltına aldı. Yine iddiaya göre, "Arkadaşının ByLock nedeniyle gözaltına alındığını öğrenen Kılıç, gerçek kullanıcının kendisi olduğu suçlamasıyla karşılaşacağını düşünerek ülkeyi terk etti". Savcılık, bir süre dönmesini beklemiş ancak Kılıç'ın dönmemesi üzerine, mahkemeden yakalama kararı çıkarılmasını talep etmiş. Bu arada, Fatih Samed Kılıç'ın İngiltere'nin Wiltshire kentinde olduğu belirlendi.

5 EYLÜL 2017'DE FSK İSİMLİ ŞİRKET KURMUŞ

Birleşik Krallık'taki (United Kingdom-UK) şirketlere ilişkin bilgilerin yer aldığı Companies House isimli internet sitesindeki verilere göre, 36 yaşındaki Kılıç, FSK Renovasyon Ltd isimli bir şirket kurdu. 5 Eylül 2017'de kurulan şirket, mimari tasarım, inşaatlarda esaslı bakım, restorasyon yapacak. Şirketin tek yetkilisi ve çalışanı da yine şirketin kurucusu olan Fatih Samed Kılıç.

Şirketin isminin Kılıç'ın ad ve soyadının baş harflerinden oluştuğu belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Anayasa Mahkemesi Haşim Kılıç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title