Haberler

Halkbank, Şampiyonlar Ligi'nde İkinci Maçını da Kazandı

Ercan ATA - ANKARA / DHA DenizBank Erkekler Voleybol (CEV) Şampiyonlar Ligi'nde Halkbank, sahasında konuk ettiği Avusturya takımı Hypo Tirol Innsbruck'u 3-2 yendi.

Ercan ATA - ANKARA / DHA

DenizBank Erkekler Voleybol (CEV) Şampiyonlar Ligi'nde Halkbank, sahasında konuk ettiği Avusturya takımı Hypo Tirol Innsbruck'u 3-2 yendi.

Birinci sete kötü başlayan Halkbank, Tirol karşısında Başkent takımı ilk molaya (8-5) ikinci molayada (16-14) yenik girdi. İlk setin sonlarına doğru Başken ekibi, skoru (20-23)'e getirse de hücumda çok etkili olan Pedro'nun sayesinde Tirol ilk seti (23-25) kazanan taraf oldu.

İkinci sete ise, Halkbank hızlı başladı. Kubiak ve Samet'in file önündeki bloklarıyla 4-0 öne geçti. Tirol Antrenörü Razvan, Halkbank'ın hızını kesmek için mola aldı. Molanın ardında skor 4-2 oldu. İlk sette olduğu gibi savunma hatalarına devam eden başken ekibi karşısında konuk takım skoru (5-4) yaptı. Halkbank Dragan ve Dick ile file önünde işi ciddiye alınca skor bir ara açılsada ikinci seti (25-21) kazanarak setlerde (1-1) eşitliği sağladı.

Üçüncü sete Hypo Tirol İnnsbbruck takımı hızlı başladı. File önündeki savunması ve hücumda Gregor ile (5-3) öne geçti. Halkbank erken toparlandı ve ilk molaya (8-7) önde girdi. Molanın ardından oyunda dengeyi kuran Tirol (12-12) beraberliği yakaladı. Başabaş geçen bu sette, karşılıklı sayılarla skor (15-15) oldu. Tam kadro Ankara'ya gelen Karada takımı teknik molaya (15-16) üstün girdi. Molanın ardından Budvanska takımından Janis'in sayıları ile skor (15-19). Farkın açıldığını gören Halkbank antrenörü Lorenzo Mola aldı. Lorenzo'nun ikazlarının ardından Halkbank 4-0'lık seri yakaladı ve (19-19) olan maçta skor 3'cü defa beraberliğe geldi. Karşılıklı sayılara dönen sette skor (24-24) geldi ve peş peşe beraberliklerin ardından set (30-32) Hypo Tirol İnnsbruck üstünlüğü ile sona erdi. (1-2)

Dördüncü sette ise İlk molaya Halkbank (8-4) üstün girsede Tirol geriden gelip skoru (10-10) yaptı. Bu sette çok çekişmeli geçti ve karşılıklı beraberliklerin rdından Skor (17-17'ye kadar beraberliklerle geldi. Ancak Halkbank, Kubiak ve Ulaş ile bulduğu sayılarla (19-17) öne geçen taraf oldu. Tirol ekibi yakalamaya çalışsa da, Ulaş'ın blokta, Samed'in hücumdaki sayıları ile Halkbank seti (25-21) alarak eşitliği sağladı.(2-2)

Final setinde ise Halkbank rakibi Tirol karşısında sete çok kötü başladı. (5-2) Maça tutunmaya çalışan Başkent ekibi skoru (6-6)'ya getirdi. Ancak Avusturya ekibi, Gregor ve Lucas ile bulduğu sayılarla teknik molaya (6-8) önde girdi. Molanın ardından Samed blokta, Dragan ise hücumda etkili oldu ve Halkbank final setinde ilk defa (10-9) öne geçti ve seti (15-12) maçı (3-2) kazanan taraf oldu.

Salon: TVF Başkent

Hakemler: İvan Lazereviç, (Sırbistan). Kostantinos Voudouris, (Yunanistan)

Halkbank: Samed, Roux, Dragan, Resul, Marko, Kubiak, Emre, Ulaş, Hasan, Kooy Dick, Burutay

Hypo Tirol İnnsbbruck: Beer, Lucas, Stefan, Janis, Renee, Lorenz, Alexander, Pessoa, Pedro, Gregor, Silva, Niklas

Setler: 23-25, 25-21, 30-32, 25-21, 15-12

Süre: 2 Saat 34 Dakika

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halk Bankası Tirol Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title