Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Malatya Milletvekilleri Taha Özhan, Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar ilçelerde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Malatya Milletvekilleri Taha Özhan, Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar ilçelerde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Malatya Milletvekilleri Taha Özhan Darende ilçesinde, Mustafa Şahin Kuluncak ilçesinde, Nurettin Yaşar ise Arapgir'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Darende merkezde esnaf ziyaretinde bulunan Özhan, 16 Nisan'da yapılacak referandumun önemine dikkati çekerek, "Darende, AK Parti'nin güçlü kalelerinden biri. Darende'nin tercihleri konusunda aklımızda herhangi bir şüphe yok." ifadesini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise Kuluncak ilçesinde esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Şahin, AK Parti'den önce ülke ekonomisinin batık bir konumda olduğunu belirterek, "Şu anda hiçbir sorun yok. Sağlıkta, eğitimde, ekonomideki değişim ve dönüşüme bakın. Bir önceki dönemle mukayese edilemeyecek kadar güzellikler yaptık. Bunlar istikrarlı bir dönem olduğu için yapıldı." ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ise Arapgir ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaşar, vatandaşlarla yaptığı sohbette, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumun Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Yeni sistemin neler getirdiğini anlatan Yaşar, "Güçlü bir milli iktidar olacak. Milletin oyu ile seçilmiş bir iktidar olacak. Devletin yapılanması yenilenecek. Kamu yapısı, kamunun işleyişi, devlet çarkının dönüşü yeniden yapılandırılacak. Fazla yakıtla az mesafe alan araç, daha az yakıtla fazla üreten, fazla verimli olan bir sisteme dönüşecek. Türkiye'nin bu potansiyeli ve gücü var." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Yaşar Taha Özhan AK Parti Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title