Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Karabağlar İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından "Halk oylamasında neden evet" paneli yapıldı.

Ak Parti Karabağlar İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından "Halk oylamasında neden evet" paneli yapıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Erten, Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'nde yoğun bir katılımla düzenlenen panelin açılışında yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hiçbir yerden alıntı yapılmadığını ve tamamen Türk tipi bir sistem olduğunu, rejim değişikliğiyle de ilgisi olmadığını söyledi.

Panelistlerden AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Oğuz Çağlar Aslan, dışarıdan bakan atamasını, "Yurt dışından bakan mı gelecek?" diye soranların olduğunu, anayasa değişikliği maddelerinin her birisinin çok iyi anlatılmasını gerektiğini belirtti.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkan Yardımcısı Serap Eyce ise milletvekilliği yaşının 18'e indirilmesiyle ilgili kamuoyundaki olumsuz görüşlere değinerek, "20 yaşında bir genci reşit sayıyorsak, şirket kurdurabiliyorsak, 20 yaşında 'adam oldun' diyerek askere gönderip, vatanı korumasını istiyorsak, o Meclisin kapısını, tankların önüne yatan, uçaklara kafa atan bu gençlere açacağız." dedi.

Panelistler, konuşmaların ardından vatandaşların anayasa değişikliği ile ilgili sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA / Güncel

Kazım Erten Karabağlar AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title