Haberler

Hakan Bayrakçı: Aralarında Mehmet Metiner'in de bulunduğu 8 korona hastasını 30 saniyede iyileştiren ilaç bulundu

Güncelleme:

SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, aralarında AK Partili Mehmet Metiner'in de bulunduğu 8 koronavirüs hastasını 30 saniyede iyileştiren bir ilacın bulunduğunu ve etkisini canlı canlı gördüğünü öne sürdü. İlaçla ilgili detayların anlatılmasından rahatsız olan Metiner, Bayrakçı'ya "Gizliliği ihlal ettin" diyerek tepki gösterdi.

CNN Türk ekranlarında canlı olarak yayınlanan CNN Türk Masası programında ilginç anlar yaşandı. SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, bulunduğunu iddia ettiği ilaçla ilgili "Ayaktaki hastanın testini 30 saniyede pozitiften negatife çeviriyor. Entübe yatan hastayı da ertesi gün ayağa kaldırıyor" dedi.

İLAÇ TÜRKİYE'DE ÜRETİLMEK İSTENİYOR

Söz konusu ilacın 8 kişi üzerinde etkisini canlı canlı gördüğünü söyleyen Hakan Bayrakçı, ilacın Türkiye'de üretilmek istendiğini ileri sürdü.

Hakan Bayrakçı: Aralarında Mehmet Metiner'in de bulunduğu 8 korona hastasını 30 saniyede iyileştiren bir ilaç bulundu

"SEN BİZİ KOBAY OLARAK MI KULLANDIN?"

AK Partili Mehmet Metiner'in de ilacı kullandığını söyleyen Bayrakçı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Metiner vasıtasıyla tanışarak ilaçla ilgili bilgi verdiğini söyledi. Metiner, Bayrakçı'nın açıklaması üzerine "Sen bizi kobay olarak mı kullandın?" diyerek tepki gösterdi.

"GİZLİLİĞİ İHLAL ETTİN"

Bayrakçı'nın detayları anlatmasından rahatsız olan Mehmet Metiner, "Gizliliği ihlal ettin, açıklamanı doğru bulmadım." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Metiner Hakan Bayrakçı Haberler

500

Yorumlar (36)

ahmet:

Bu ülkede kendisine en son güvenebileceğim kişi hakan byrakçıdır.

15
5
yanıtYanıtla
Hay daaaa:

Bunlar ne kadar cok TV ye cikarsa o kadar sacmaliyor.

14
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bizde yedik, muhteşem ikili ya

14
0
yanıtYanıtla
.........:

ÜLKENİN HER BİR YANI KOMEDİ

14
0
yanıtYanıtla
ESNAF:

SÖYLENENLER DOĞRU İSE BU KADAR İNSANIN ÖLMESİNE NASIL GÖZ YUMDUNUZ

12
0
yanıtYanıtla
a:

milletle dalga geçiyorlar. pcr testinin 30 saniyede pozitiften negatife nasıl çeviriyor, bunların pcrın bırak nasıl işlediğini, kelime anlamını bile bildiğini sanmıyorum

9
3
yanıtYanıtla
Ao:

30 saniye neymiş ya. Koronayi geçtim 40 saniyede herhangi bir hastalığı tedavi eden bir ilaç mı varda bunun korona versiyonu çıkacak. Bari yarım gün felan de ki inandirilicigi olsun

7
3
yanıtYanıtla
ASY 1905:

Baştan beri söylüyorum. bu virüsten kurtulmak için ilaç ve tedavi var ama ilaç firmaları köşeyi dönsün diye tezgah yapıyorlar. bu tedavi koronanın ilk günlerinde Küba''da bulundu ama herkese vermediler. Kapitalist düzenin aklı fikri insanların cebindedir. o yüzden sürekli size para harcatırlar. !

9
1
yanıtYanıtla
VATANCAN:

biz de siha lari 50 kurus dan satalim ozaman tabiki herkes para yapmayi düsünüyor

yanıt0
yanıt3
Adanalı:

Gülün Boşa 8 Saniye Kaç :)

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title