Haberler

GTÜ Kelebek Ateşi Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla tutuştu

Güncelleme:

Gebze Teknik Üniversitesi'nde öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Kelebek Ateşi etkinliğine bu yıl Cumhuriyet Bayramı coşkusu damgasını vurdu.

GTÜ öğrencilerinin güvenlik görevlileriyle birlikte sahne alarak konser verdiği gecede müzik ziyafeti ile renkli görüntüler oluştu.

Geleneksel olarak düzenlenen Kelebek Ateşi etkinliği GTÜ Gölet alanında Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yılı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirildi. Katılımcılara sponsorların da desteğiyle yiyecek, içecek ve tatlı ikramları yapıldı. Rektör Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan öğrencilere yiyecek servisinde bizzat görev aldı.

Rektör Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında pandemi sürecinin ardından kendileriyle kampüs alanında bir arada olabildiği için memnuniyetini ifade etti. Katılımcıların Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Aslan tüm öğrencilere başarılı bir ders yılı diledi.

Etkinliğe GTÜ yönetiminin yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz katıldı. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz yaptıkları selamlama konuşmasında Gebze'nin Türkiye'nin sanayisi ile eğitimindeki önemine dikkat çekerek Cumhuriyet Bayramı'nı kutladıkları öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.

Konuşmaların ardından sahne alan öğrenciler ile güvenlik görevlileri katılımcılara mini konserler vererek şiir dinletisinde bulundular. En çok beğenilen şarkıların yanı sıra kendi bestelerini de seslendiren GTÜ öğrencileriyle güvenlik görevlileri büyük beğeni topladı.

Etkinliğin sonunda katılımcı öğrenciler için yurt servisi düzenlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title