Haberler

Asansörün halatı koptu, feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Güngören'de bulunan bir iş yerinde asansör bakım ekibi tarafından yük asansörünün bakımı yapıldığı sırada halatının kopması sonucu asansör düştü. Asansörün düşmesiyle 36 yaşındaki asansör bakım işçisi olay yerinde hayatını kaybetti.

Güngören'de bakım yapılan asansörün halatının kopması sonucu36 yaşındaki Kazım Soğancı hayatını kaybetti.

Olay, saat 14.30 sıralarında Mehmet Nezih Özmen Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinde meydana geldi.

KAPI İLE KABİN ARASINDA SIKIŞTI

Tekstil atölyesinin içerisinde bulunan asansörün bozulması nedeniyle teknik ekip çağrıldı. Ekiplerin bakım yaptığı sırada, iddiaya göre halatı kopan asansör düştü. O sırada asansör kapısı ile kabin arasında bulunan teknik ekip çalışanı Kazım Soğancı sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Soğancı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Soğancı'nın Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güngören'de Asansör Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

30 saniye sonramızın garantisi yok vallahi

117
8
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Allah Gani Gani Rahmet Eylesin..100 Senelik Ulkemiz STANDARTLARDAN Yoksun, Hatta Belirlenmemis, Anty-Standart Partizan Devlet Yapisi Olan ve Hindistan - Benglades Gibi Ulkelerin Olusturdugu 3.Dunya Ulkesi Guzel Ulkem..Biraz Dusunmeye Calisin Bari, Hani Diliniz Hep 1 Karis Ya..Neden Avrupada veya Kuzey America da Boyle Sacma Sapan Kazalar Hergun Yasanmiyor ? Hem de Neredeyse Her Saat Sacmalik Hep Turkiye de Oluyor ?

82
38
yanıtYanıtla
Hüseyin Bakkal:

TERBİYESİZLEŞME..NE ÇOK BİLİYORSUNUZ. GİTTİN GÖRDÜNMÜ YASADINMI O DEDİĞİN ÜLKELERİDE ATIP TUTUYORSUN ARKADAŞ NEDİR BU DEVLETİMLE ALIP VEREMEDİĞİNİZ..

yanıt5
yanıt4
ERKAN GÜROĞLU:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına sabırlar versin inşallah

87
6
yanıtYanıtla
Emre Guler:

iş kazası mı egıtımsızlık mı kısmet mı vaktı gelmıslık mı yoksa denetımsızlık mı ben bunu anlayamadım allah rahmet eylesın

20
0
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Şansa yaşıyoruz

8
0
yanıtYanıtla
Muzaffer Rttuo:

Asansöre her binişimde korkuyorum. Farkedilmiyo ama yerden 7 - 8 kat yüksekteyiz bazen. Bir sürü de kaza duyuyoruz

5
0
yanıtYanıtla
Hülagü:

Genelde asansör arıza yapınca bakım personeli çağrılıyor. Yani düşecek halatları kopacak noktaya gelene kadar bakım falan yok. Oysa periyodik bakım yapılmalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title