Haberler

Gündem yaratan sahur etkinliğinin faturasındaki hata dikkatlerden kaçmamıştı! Mekan sahibi ilk kez konuştu

Güncelleme:

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sahur programı tepki çekmişti. Bunun üzerine Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Ama Kürt gençlerine sadece cezaevlerini ve dağları layık görenler bu coşkulu toplantıdan rahatsız olmaya başladılar." deyip programın faturasını paylaşmıştı. Ancak faturada rakamla 21.000 TL olan tutarın yazıyla 20.000 TL olarak yazılması dikkatlerden kaçmadı. Mekan sahibi hatayı kabul edip, "Faturamız sahte değil. Hatalar sehven yapılmıştır" dedi.

Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği şatafatlı sahur yemeğinin yankıları sürüyor. Geniş katılımlı etkinliğin İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk tarafından sosyal medyada paylaşılması sonrası sahur programı birden gündeme oturdu.

Eski AK Partili Mehmet Metiner bu paylaşıma tepki gösterip, "Bu paylaşımı yapan Ağrı AK Parti gençlik kolları başkanımız, lütfen bu paylaşımı derhal kaldırır mısın? Neyin paylaşılıp paylaşılmayacağını, bu tür paylaşımların partimize/davamıza zarar vereceğini bilerek hareket etmek lazım. Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem!" ifadelerini kullandı. Bunun ardından AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk da paylaşımını sildi.

Gündem yaratan sahur etkinliğinin faturasındaki hata dikkatlerden kaçmamıştı! Mekan sahibi ilk kez konuştu

SAYAN: 21 BİN LİRALIK KAHVALTIYI ÇOK GÖRMÜŞLER

Tartışmaların büyümesi üzerine Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da önceki akşam sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sayan, kahvaltının maliyetinin 21 bin lira olduğunu belirtip şunları söyledi: "Dün gece 600-700 kişiyle sahur programı yaptık. Coşkulu bir sahur programıydı. Gençlerimiz eğlendi. Kendi müzikleriyle coştu. Gençler delikanlıdır. Gençler coşkuludur. Ama Kürt gençlerine sadece cezaevlerini ve dağları layık görenler bu coşkulu toplantıdan rahatsız olmaya başladılar. Sosyal medyada kahvaltının maliyeti üzerinden bize yüklenmeye çalışıyorlar. Kahvaltının maliyeti 21 bin lira. CHP'nin Antalya'da yapmış olduğu son kampın maliyeti 5 milyon."

Gündem yaratan sahur etkinliğinin faturasındaki hata dikkatlerden kaçmamıştı! Mekan sahibi ilk kez konuştu

PAYLAŞILAN FATURADAKİ HATA DİKKATLERDEN KAÇMADI

Sayan, bu açıklamasını faturayı da paylaşarak desteklemek istedi. Ancak faturadaki bir hata dikkatlerden kaçmadı. Faturada rakamla 21.000 TL olan fatura tutarının yazıyla 20.000 TL olarak yazıldığı gözlendi. Bu hatayı fark eden sosyal medya kullanıcıları "Aceleye mi geldi acaba?" şeklinde yorumlar yaptı.

Gündem yaratan sahur etkinliğinin faturasındaki hata dikkatlerden kaçmamıştı! Mekan sahibi ilk kez konuştu

"FATURADA SEHVEN HATALAR YAPILMIŞTIR"

Gelen tepkiler üzerine Sayan, bugün de mekan sahibinin yaptığı video açıklamasını paylaştı. Videoda mekan sahibi, "Bildiğiniz üzere mekanımızda bir sahur programı düzenlenmişti. 700 kişilik sahur etkinliğinde klasik serpme kahvaltı verildi. Mekanımızda diğer mekanlarda olduğu gibi 3 kişilik serpme kahvaltının ücreti 100 liradır. Toplu organizasyonlarda yüzde 10 iskonto uyguluyoruz. Böylece kahvaltı menüsü kişi başı 30 liraya denk geldi. Ağırladığımız 700 kişinin maliyeti, KDV dahil 21 bin TL'dir. Faturamız gerçektir, kesinlikle bir oynama yapılmamıştır. Fatura numarası üzerinden de Maliye Bakanlığı'ndan sorgulanabilir. Dikkatlerden kaçmadığı gibi faturada sehven hatalar yapılmıştı. Bu nedenle bizi karalamaya çalışanlar için yasal işlemler başlatacağız. AK Parti ile bir bağımız yok. Her parti mekanımızda program düzenleyebilir." ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Savcı Sayan AK Parti Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

Heyy Heyyy:

DÜKKAN SAHİBİNE BAK PAPAĞAN GİBİ NE EZBERLETMİŞLERSE ONU SÖYLEMİŞ. BUNLAR ÜLKENİN BAŞINA GELMİŞ EN BÜYÜK FELAKET.

1846
29
yanıtYanıtla
Murat İdiZ:

Dükkan da onun sayanın kendisi su kenarını ıslah etti kendi akrabalarıdır kendisi verdi ne hesabı dükkanın Sahibide savcıdır

yanıt1
yanıt0
Zeynep Okur:

DOĞRUDUR

399
3
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

bir yemek ne kadar abarttınız kemal kılıçdaroğlu kaldığı otel masrafını bile karşılamaz

115
232
yanıtYanıtla
Osman Kara:

Ekrem başkanımın 12.000 tl ye her gün evine gittiği tekne ile demekki orda 300 kişiye kahvaltı verebiliyorlarmış. ya da Mansur başkanımın 2 tane kitre bebek için ödediği parayla 600 kişi ye yemek verilebiliyormuş...

97
229
yanıtYanıtla
Seder Dere:

Ilk secimde bunlarin hesabi kesilir o gun gercek hesab ortaya cikar

226
62
yanıtYanıtla
Murat İdiZ:

Aynen sandıkta görüşeceğiz

yanıt0
yanıt0
bekir yapici:

sadece yemek degil disardanda cok insan davet edilmis yol otel masraflarida var deniyor o masraflari ve yemegin parasini kim nerden ödemis acaba akp genclik kollari ödediyse o kadar para nerden gelmis yok belediye ödediyse milletten topladigi paralari hizmete degilde ne hakla sadece partisinin yandaslarina sorumsuzca harcar diyede sormak gerekmezmi?

195
81
yanıtYanıtla
Mustafa Efe:

Yorumun özeti "deniyor" "acaba" "odediyse" Kulaktan dolma deyiminin örnek cümlelerde kullanılması gibi:)

yanıt1
yanıt5
Eğrioturdoğrukonuş:

halka açık iftarda isteyen herkes gelebilir. ak partiya oy veren bu ülke vatandaşı değil mi? Sen git ANT. BŞB aş evlerinde ki şenliğe bak. yandaşlara koliler nasıl gidyor

yanıt4
yanıt15
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title