Haberler

GÜNDEM ÖZETİ / 8 Mart 2022

Güncelleme:

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Mamaklı kadınların istihdamına katkı sağlamak için kurulan Mamak Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ni ziyaret edecek.

6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Mamaklı kadınların istihdamına katkı sağlamak için kurulan Mamak Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ni ziyaret edecek.

(Ankara/11.00)

2- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak Ekonomi Koordinasyon Kurulu'na başkanlık edecek.

(Ankara/17.00)

3- CHP'nin TBMM Grup toplantısı yapılacak.

(TBMM/13.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Türk-İş Kadın İşçiler Hatıra Ormanı" kapsamında Antalya Grand Şeker Otel'deki protokol imza törenine ve Manavgat Ulukapı Mahallesi'ndeki fidan dikim programına katılacak.

(Antalya/11.00/14.00)

2- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Zeytinburnu'nda Kazlıçeşme Sanat Kütüphanesi'nin açılışını yapacak, Gaziosmanpaşa'da Süleyman Şah Anadolu Lisesi'nin açılış törenine katılacak, Gaziosmanpaşa Farika Kütüphanesi'ni ziyaret edecek ve Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde Kadınlar Günü etkinliğine katılacak.

(İstanbul/11.30/14.30/15.50/19.30)

3- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesince sığınmaevlerinde yaşayan kadınların el emeği ürünlerinin satışının yapılacağı Zafer Çarşısı'ndaki "Yeni Hayat Hediyelik Eşya Mağazası"nın açılışına katılacak.

(Ankara/11.00)

4- TBMM'den

MHP ve İYİ Parti'nin TBMM Grup toplantıları gerçekleştirilecek.

Genel Kurulda, Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu raporu görüşülecek.

(TBMM/10.45/09.45/15.00)

EKONOMİ

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu 18'inci RLC Günleri" programına video konferans yöntemiyle katılacak.

(Ankara/10.00)

2- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenecek "Türkiye Ekonomisinin Gücü: Kadınlarımız" programına iştirak edecek.

(Ankara/12.00)

3- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 11 ay vadeli hazine bonosu ile 2 yıl vadeli devlet tahvilinin yeniden ihraç ihalelerini gerçekleştirecek.

(Ankara)

4- Türkiye İstatistik Kurumu, 2021 yılı bitkisel ürün fiyatları ve üretim değeri ile şubat ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

Rusya-Ukrayna savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor.

(Kiev/Moskova/Ankara)

GÜNCEL

Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

1- UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda rövanş mücadelesi, Liverpool-Inter ve Bayern Münih-Salzburg maçlarıyla başlayacak.

(Liverpool/Münih/23.00)

2- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasından ertelenen maçta Anadolu Efes, deplasmanda İspanya'nın Bitci Baskonia takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Vitoria-Gasteiz/23.00)

3- Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde, son 16 turu maçları oynanacak. J Grubu'nda Darüşşafaka, TOFAŞ'ı konuk edecek; I Grubu'nda ise Galatasaray Nef, İsrail'in Hapoel U-Net Holon takımına konuk olacak.

(İstanbul/20.00/Holon/20.30)

4- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin çeyrek final turu ilk maçında Fenerbahçe Safiport, Letonya'nın TTT Riga ekibini konuk edecek.

(İstanbul/19.00)

5- Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final ilk maçında VakıfBank, deplasmanda Polonya'nın Developres Rzeszow takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Rzeszow/20.00)

6- TFF 2. Lig'de ertelenen 22. hafta maçları başlayacak; Kırmızı Grup'ta tek karşılaşma yapılacak.

7- Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği "Türkiye'de Kadın Futbolu ve Gelişimi" etkinliği gerçekleştirilecek.

(İstanbul/13.45)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Şentop Ankara Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title