Haberler

Günay'dan Elite World Van Otel'e Tam Not

Güncelleme:

Van'da 35 milyon dolar yatırımla açılan Elite World Van Otel Kültür ve Turizm Bakanı Eruğrul Günay'ı ağırladı.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERTUĞRUL GÜNAY'DAN ELİTE WORLD VAN OTEL'E TAM NOT

Elite World Hotels Zinciri tarafından Van'a 35 milyon dolar yatırımla açılan ve kentin Dünya zincirine bağlı tek oteli olan 5 yıldızlı Elite World Van Otel'e Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'dan tam not.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, TOKİ Başkanı Ahmet Karabel, Van Valisi Münir Karaloğlu ve beraberindeki heyetle birlikte 1 Eylül'de misafirlerini ağırlamaya başlayan Elite World Van Otel'i ziyaret etti.

Otel yatırımı ve Van turizmindeki gelişmeler hakkında Elite World Hotels Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat Elik, Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik ve Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık'tan bilgi alan Günay, Elite World Hotels'e Van'a bu büyüklükte bir yatırım yaptıkları için teşekkür etti.

Yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elik'e soru soran Günay, Van'ın turizm potansiyelinin artması için bu gibi kaliteli tesislerin çok önemli olduğunu ve Bakanlık olarak destek vereceklerini belirtti. Günay, "Van turizminin gelişimi için bu kalitedeki, uluslararası otel yatırımları hem kent hem de bölge için çok önemli olacak. Biz de bakanlık olarak bu yatırımları ve Van'ın daha fazla turist çekmesi için gereken çalışmaları destekleyeceğiz" dedi.

Otele yapılan rezervasyonlar, çevre ülkelerden gelen rezervasyon talepleri gibi önümüzdeki dönemin Van Turizmi konusundaki beklentileri hakkında da bilgi alan Günay, Van'ın bu gibi 5 yıldızlı şık ve kaliteli oteller ve bu otellerle artacak kongre turizmi ile daha da gelişeceğini söyledi.

1 Eylül'de ilk misafirlerini ağırlamaya başladı.

Dünyanın önemli uluslararası otel zincirlerinden ''Luxe Worldwide Hotels''in üyesi ve THY Miles&Smiles program ortakları arasında yer alan 5 yıldızlı Elite World Van Hotel, kapılarını 1 Eylül'de açtı.

İstanbul Taksim'de ile 4 yıldızlı Elite World Prestige ve 5 yıldızlı Elite World İstanbul olmak üzere 2 oteli bulunan grubun 3. oteli 35 milyon dolar yatırımla Van'da açıldı. Elite World Van Otel'i hizmete sunan Elit Turizm, grubun zincir marka olarak büyüme hedefinin de ilk adımını da atmış oldu.

Kalite ve konforu ile Van'ın tek dünya markası olan Elite World Van Otel, şehir merkezinde konumlanmış olup, 3 suit, 2 kral dairesi olmak üzere toplam 230 oda ile hizmet veriyor. En modern teknik ekipman ve teknoloji ile donatılmış 1200 kişi kapasiteli, tamamı gün ışığı alan 7 toplantı salonu ve 450 m2 büyüklüğünde balo salonu, "Executive Floor", "Elite World Club Lounge" ve "Business Center" ile global iş dünyası içinde Van'ın bir ticaret merkezi olarak konumlanmasını sağlıyor.

Van'ın doğal güzelliklerini ve tarihini Elite World'de yaşayacaksınız

Başkale Peribacaları ve Muradiye Şelalesi gibi doğal güzelliklerinin yanı sıra değişik mutfağıyla da dikkat çeken Van'ın doğal güzelliklerini, muhteşem yerel lezzetlerini ve tarihi özelliklerini Elite World Van Otel'de yaşayacaksınız. Elite World Van Otel, konsepti ve mimarisiyle yerli ve yabancı birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Geleneksel temaların modern mimariye entegre edildiği Elite World Van Otel, Türk misafirperverliğini lüks hizmet anlayışıyla yansıtıyor.

Elite World Van Otel, yöresel kebap çeşitleri ve dünya mutfağından seçkin örneklerin sunulduğu "Tepe Ocakbaşı Restaurant", günlük taze pasta çeşitleri ve kahve keyfinin mekanı "Coffee Company" ve müziğin ve eğlencenin adresi "One Bar" ile hizmet veriyor.

Meşhur Van kahvaltısıyla misafirlerini güne zinde ve mutlu başlatan Elite World Van Otel, farklı lezzetleri ve yöresel yemekleri ile de adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Elite World Van Otel, Asya'nın usta şifalı elleri Bali'li masözleri, Türk hamamı, havuz, sauna keyfi ve buhar banyosu olanaklarının sunulduğu ve 1500 metrekare alanda yer alan Fit Life SPA & Health Center ile otel misafirlerine Doğu Anadolu'nun otantik atmosferinde yepyeni bir alternatif yaratıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Münir Karaloğlu Ertuğrul Günay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title