Haberler

Gümüşhane'de 450 fidan toprakla buluştu

Güncelleme:

Gümüşhane'de MÜSİAD tarafından hatıra ormanı oluşturuldu.

Gümüşhane'de MÜSİAD tarafından hatıra ormanı oluşturuldu.

MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanlığı tarafından, merkeze bağlı Pirahmet köyünün Ağlatındere mevkisinde fidan dikme töreni düzenlendi.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Gürkan Karaman, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Güven, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Tarım ve Orman İl Müdürü Edip Birsen, MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Baki Kara ve diğer ilgililer katıldı.

Vali Yardımcısı Karaman, fidan dikmenin önemine değinerek, etkinliği gerçekleştiren dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Çimen ise MÜSİAD tarafından Gümüşhane'de hatıra ormanı oluşturmasının mutluluğunu yaşadığını belirterek, "İnşallah bunun devamı gelir. Ülkemize, şehrimize hayırlı olsun." dedi.

Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcısı Güven de Türkiye'nin yeşillenmesi noktasında müracaatta bulunanlara yardımcı olduklarını dile getirerek, "Yeter ki dikin diyoruz, dikilmesine vesile olalım diyoruz." ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Zeybek ise küresel iklim değişikliği ve ağaçlandırma çalışmalarının öneminin altını çizerek, yapılan işin çok anlamlı olduğunu söyledi.

MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Kara da kendilerini bu özel günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Katılımcılar, konuşmaların ardından 400 çam ve 50 meyve fidanı dikti.

Kaynak: AA / Güncel

Müstakil Sanayi Ve İşadamları Derneği Gümüşhane Trabzon Karaman Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title