Haberler

Gümüşhane Belediyesinden "Kardeşlik İftarı" Düzenledi

Gümüşhane Belediyesince "kardeşlik iftarı" düzenlendi.

Sema Doğan Yaşam Alanı'nda sevgi evlerinde kalan çocuklara yönelik düzenlenen iftar programına Vali Kamuran Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Ağır Ceza Reisi Mehmet Soner Sağıroğlu, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Komutanı Abdulkadir Seri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Numan Orhan, İl Müftüsü Osman Ayas ve kurum müdürleri katıldı.

İftar öncesi Vali Taşbilek ve Belediye Başkanı Çimen, sevgi evlerinde kalan çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından yenilen iftar yemeği sonrası çocuklar, Taşbilek, Çimen ve protokol üyeleri ile bowling oynadı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Çimen, her yıl sevgi evi sakinleri ile iftarda buluştuklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bu akşam iftarda bizlere emanet olan yavrularımızla olmak istedik. Onlarla paylaştığımız bir lokmanın anlamı çok büyük. Bir araya geldiğimiz küçük kardeşlerimiz aslında yüreklerinde çok büyük kalpler taşıyor. Biz kendisi de yetim olan Hz. Muhammed'in ümmetiyiz. Yavrularımızla yan yana gelebilmek, onların başını okşayabilmek, onlara sevgi ve merhametle bakabilmek, birlikte olabilmek bizim için çok önemli. Onlara sahip çıkmak insani görevimiz olduğu kadar dini görevimiz de. Bu tür programlarımızı artırmayı hedefliyoruz. Ramazan ayının bu şekilde kardeşçe ve birlik beraberlik içerisinde geçmesini umut ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Çimen Sema Doğan Gümüşhane Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title