Haberler

Gül, Muhabirin 'İntifada' Sorusuna Cevap Vermedi: Bravo Çok Güzel Sordun

Güncelleme:

Cuma çıkışı Gül'e "Siyaseten önümüzdeki günlerde intifada başlatmayı düşünüyor musunuz?" sorusu yöneltildi. Gül, soruyu cevaplamadı; muhabire imalı bir göndermede bulundu.

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 2015 genel seçiminde aday olup olmayacağıyla ilgili kararını açıkladı. Abdullah Gül 7 Haziran seçimlerinde aday olmayacağını söyledi.

"İNTİFADA BAŞLATMAYI DÜŞÜYOR MUSUNUZ?"

Cuma çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Gül'e en ilginç soruyu CNN Türk muhabiri Hatice Demircan yöneltti. Hayrünnisa Gül'ün Çankaya Köşkü'ne veda ederken söylediği "Şimdi ben de susuyorum, ama fazla susmayacağım; asıl intifadayı ben başlatacağım" sözlerini Gül'e hatırlatan Demircan "Siyaseten önümüzdeki günlerde intifada başlatmayı düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltti.

"ÇOK GÜZEL SORU SORDUN"

Demircan'ın bu sorusu karşısında kısa süreli duraksayan Gül, soruya cevap vermeden muhabire ince bir gönderme yaptı. Gül, "Çok güzel soru sordun. Bravo. Tebrik ederim seni" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hayrünnisa Gül Abdullah Gül Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

GALAmobilWeb@haberler.com:

Bekleyin akkoyunlar Sayin Gül simdi nisan aliyor 1ay sonra hedefi 12den vuracak o zaman vay halinize gerci sizler kaypak insanlarsiniz yemen yandas oluverirsiniz...Ha ha haha

11
6
yanıtYanıtla
gercekmobilWeb@haberler.com:

Beraber calanlar o isi yapamazzzx

12
3
yanıtYanıtla
aloooom şaloooommobilWeb@haberler.com:

Yüce asena tüm ülkücüleri korusun havvv havvv haavvv hauuuuuuuuuuuuuuuuuu

2
10
yanıtYanıtla
bas rahipmobilWeb@haberler.com:

Baba Ogul Kutsal Ruh Kemalizm ve Ateizim adina tanri butun chp ve mhp lileri kutsasin evlatlarim... Bu dunyada ve ahirette Kemalizm ve Ateizim her daim sizinle olsun... Destegim sizinle vatikan alninizdan oper...

2
8
yanıtYanıtla
bas rahipmobilWeb@haberler.com:

Baba Ogul Kutsal Ruh Kemalizm ve Ateizim adina tanri butun chp ve mhp lileri kutsasin evlatlarim... Bu dunyada ve ahirette Kemalizm ve Ateizim her daim sizinlele olsun... Destegim sizinle vatikan alninizdan oper...

3
7
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

Emekli menmu askeri ücretli menmun yetiyor adamlara boş verin

3
6
yanıtYanıtla
GurbetçimobilWeb@haberler.com:

Sorun ne anlamadım.kim attan inip eşeğe binmek isterkendileri türkiye cumhuriyetinin CB olmuş bir insan kariyerine düşeni yapar.tekrar siyaset yapması bence:Üniversitedeki profesör hocanın,ilkokula dönmesi gibi olur.

3
5
yanıtYanıtla
OKİ'den...Mobil-IOS:

Yoksa UZUNADAM haklı mıydı?CB görevi Sn Gül'ü tembelliğe mi alıştırmıştı? Yoksa rahmetli Erbakan taa 25yıl önce onun tembelliğini doğru mu Teşhis etmişti! Vah bu milletimin umutlarına !!!!!

2
5
yanıtYanıtla
kara zamanMobil-ANDROID:

sen niye susuyon.senide paralele baglayip iceri atarlar demi?YAZIK!

4
3
yanıtYanıtla
simarikMobil-ANDROID:

EVET OYLE OLABILIR MADDI BIR SIKINTI YOK MILLET SIKINTISI UMURUNDAMI ADAMIN

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title