Haberler

Guilin ile Endonezya arasında yeni hava yolu hattı açıldı

Güncelleme:

Çin'in güneyindeki Guilin kenti ile Endonezya'nın Surabaya şehri arasında yeni bir doğrudan hava yolu hattı açıldı. Bu hat, Guilin ile Endonezya arasındaki ikinci hava yolu hattı oldu. İlk uçuşta 168 kişilik bir ziyaretçi grubu Guilin'e getirildi. Bu yeni hava yolu hattının Guilin'e daha fazla Endonezyalı turist çekmesi ve turizm destinasyonu olarak daha popüler hale gelmesi bekleniyor.

NANNİNG, 11 Nisan (Xinhua) -- Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin ünlü tatil kenti Guilin'deki yerel yetkililere göre, Guilin'i Endonezya'nın Surabaya kentine bağlayan yeni bir doğrudan hava yolu hattı Çarşamba günü açıldı. Bu hat, Guilin ile Endonezya arasındaki ikinci hava yolu hattı oldu.

QG8830 sefer sayılı ilk uçuş, Surabaya'dan gelen 168 kişilik ilk ziyaretçi grubunu Çarşamba sabahı erken saatlerde Guilin'in Liangjiang Uluslararası Havalimanı'na getirdi.

Endonezya, Guilin için önemli bir ziyaretçi kaynağı ve Surabaya da Endonezya'nın en büyük ikinci şehri.

Guilin ile Endonezya'nın Cakarta kenti arasındaki hava seferlerinin ilk kez 2016 yılında başlatılmasından bu yana Guilin'i ziyaret eden Endonezyalı turistlerin sayısı hızla arttı. Guilin Belediyesi Kültür, Radyo, Televizyon ve Turizm Bürosu'na göre, yeni rotanın tatil kentine daha fazla Endonezyalı ziyaretçi çekmesi ve Guilin'in dünya çapında bir turizm destinasyonu haline gelmesine katkıda bulunması bekleniyor.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Endonezya Surabaya turist Ulaşım Turizm Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title