Haberler

Gözaltına Alınan Türkücü Ferhat Tunç, Adliyeye Sevk Edildi

Güncelleme:

Müzisyen Ferhat Tunç, hakkında Diyarbakır'da yürütülen bir soruşturma kapsamında Almanya'dan geldiği Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından Tunç, Bakırköy Adliyesi'ne gönderildi.

Türkücü Ferhat Tunç, hakkında Diyarbakır'da yürütülen bir soruşturma kapsamında Almanya'dan geldiği Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı. Havalimanı emniyet şube müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Tunç, sabah Bakırköy Adliyesi'ne gönderildi.

PASAPORT İŞLEMLERİ SIRASINDA GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, dün gece uçakla Almanya'dan gelen Ferhat Tunç hakkında, pasaport işlemleri sırasında Diyarbakır'da yürütülen bir soruşturma kapsamında yakalama kararı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Tunç, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Tunç, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Gözaltına Alınan Türkücü Ferhat Tunç, Adliyeye Sevk EdildiFerhat Tunç

TWİTTER'DAN DUYURDU

Şarkıcı Tunç, Twitter hesabından "Almanya'dan gelirken 'aranıyorsun' dediler. Havaalanında gözaltı işlemi yapılıyor" paylaşımında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ferhat Tunç Diyarbakır Almanya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (38)

Ölbe Adam:

Amin.

144
9
yanıtYanıtla
Fuzan:

Ülkenin ekmeğini ve ihanet et hain adam

134
17
yanıtYanıtla
???? ?????:

Neyi çalmış bu adam de bir ha hırsızın yandaşı o adam senden benden daha turkiyecidir en azindan halkçı senin gibi güçlünün yanında değil

yanıt2
yanıt15
samsunlu:

bu adamı sevmeyen ölsün be ferhat tunç baba yoluna can gurban

24
125
yanıtYanıtla
.....:

adını değiştir karaktersiz samsununun adını kirletme vatan haini

yanıt19
yanıt5
EROL:

BUMU GERÇEK SANATÇI . SOYTARININ EN ÖNDE GİDENİ BENCE

yanıt24
yanıt10
tokatlı:

hadı ordan

yanıt2
yanıt0
KÜTAHYALI:

SEN O YOLA KURBAN OLMAN İCİN DAĞA TİLKİ GİBİ OLMAYA CIKABİLİRSİN CAKMA SAMSUNLU

yanıt47
yanıt1
CUMHURiYET DEMOKRASi LAiKLiK VAZGECiLMEZ:

GERÇEK SANATÇILARA HAPiS BASKI ZULUM VARKEN ALiŞAN, YAVUZ BiNGÖL, ORHAN GENCEBAY, iBRAHiM TATLISES, DEMET AKALIN GiBi SOYTARILAR GEZETE VE TVLERDE HERGÜN LAKLAK YAPIYOR

31
76
yanıtYanıtla
adsizfr:

Belki siz iyi tanimiyabilirsiniz ama o bir sanatci ve seveni cok

30
64
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title