Haberler

Görme Engelli Atletizm Şampiyonasında Skandal İddiası

Görme engelliler Atletizm Federasyonu antrenörü Yılmaz Kaya, Avrupa Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası'na klasmanda 5'inci sıradaki İpek Keleş'in yerine 11'inci sıradaki Zülfikar Süre'nin dahil edilmesinin "skandal" olduğunu iddia etti.

Görme engelliler Atletizm Federasyonu antrenörü Yılmaz Kaya, Avrupa Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası'na klasmanda 5'inci sıradaki İpek Keleş'in yerine 11'inci sıradaki Zülfikar Süre'nin dahil edilmesinin "skandal" olduğunu iddia etti.

Atıcılar'daki Olimpik Atletizm Stadı'nda şunları söyledi:

"17 sporcumuz başarılı olarak Galler'de yapılan Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti. Ancak federasyon 10 sporcu göndereceğini belirtti. İpek Keleş'in çıkartılıp yerine Çankaya Belediyespor'dan Zülfikar Süre'nin dahil edilmesi gerçekten çok üzücü. Bu konuda yaptığımız girişimler de sonuçsuz kaldı."

"STAJYER ANTRENÖR GİDİYOR"

Stajyer konumundaki Konya Bölgesi antrenörü Tuğba Cesur'un sadece millilik adedini tamamlamak için kadroya davet edilmesini de "skandal" olarak nitelendiren Yılmaz Kaya, kendisinin ise şampiyon listesinde yer almadığını öne sürdü. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Kaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title