Haberler

Gönüllü öğretmenlerden sağlıkçılara siper maske

Manisa'da iki gönüllü öğretmen, evlerinin balkonlarında, sağlık çalışanları için yüz koruyucu siper maske üretmeye başladı.

Manisa'da iki gönüllü öğretmen, evlerinin balkonlarında, sağlık çalışanları için yüz koruyucu siper maske üretmeye başladı.

Manisa'da iki öğretmen korona virüs (Covid-19) salgınına karşı, sağlık çalışanları için kayıtsız kalmadı. Manisa Salihli Kabazlı Şehit İsmail Yavuz Ortaokulu Müdürü Yakup Ateş ve okulun Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Burhan Sağlam, kendi imkanlarıyla okula kazandırdıkları 3D yazıcıyı evlerine taşıdı. Sağlık çalışanları için kollarını sıvayan iki öğretmen, evinin balkonuna kurduğu 3D yazıcıyla sağlık çalışanları için yüz koruyucu siper maske üretimine başladı. Hazırlanan maskeler, ücretsiz olarak ihtiyaç duyan sağlık çalışanlarının kullanımına sunulacak.

Okul Müdürü Yakup Ateş, "Bizim görevimiz geleceğe yön verecek gençleri en iyi şekilde yetiştirmektir. Yaşadığımız zorlu süreç içerisinde bizleri ve geleceğin teminatı evlatlarımızı korona virüs (Covid-19) adlı öldürücü virüsten korumak adına canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza bir kaç siperlik yapmışız çok mu. Onlar şu an bizler için mesaideler, bizler de onlara moral olsun diye küçük katkılarda bulunmak adına el emeği siperler yapalım istedik. Sağlık çalışanlarımızı seviyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Biz birlikte Türkiye'yiz. Zorlu süreçleri geçirdiğimiz an başarı bizim için kaçınılmaz olacaktır. Her şey geleceğimiz için" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

YAKUP ATEŞ Salihli Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

title