Haberler

Gölbaşı İlçesinde Okul Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Kaymakam Can Aksoy başkanlığında okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Kaymakam Can Aksoy başkanlığında okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

Gölbaşı Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Can Aksoy, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Uçan, İlçe Jandarma Komutanı personel Yüzbaşı Erdinç Ağca koyunlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, köy ve mahalle muhtarları ile okul aile birliği başkanları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, ilçede bulunan okul ve öğrenci sayıları hakkında genel bilgi vererek, okullarda güvenlik kameralarının olduğunu, güvenlik kamera sayısı az olan veya hiç bulunmayan okullarımızın da bu eksikliklerinin en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Uçan ise okul güvenliğinin sağlanması için her okula bir polis görevlendirmesinin yapıldığını, ekiplerin sistematik bir şekilde okul önlerine ve öğrenci yurtları çevresinde sürekli devriye görevi yaptığını, okul servis araçlarının denetlendiğini ve okul çevreleri ile internet kafelerde öğrencilere yönelik uyuşturucu ve tek sigara satışları konusunda gerekli denetimlerin yapıldığını söyledi.

İlçe Jandarma Komutanı Erdinç Ağcakoyunlu, jandarmanın sorumluluk sahasında jandarma ve güvenlik korucularının gerekli tedbirlerin alındığını, okul idarecileri ile sürekli irtibat halinde olduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçe genelinde emniyet müdürlüğü ve jandarma ekiplerine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yerel yönetimler olarak eğitim konusunda ne gerekiyorsa yaptıklarını, bundan sonra da yapacaklarını dile getirdi.

Kaymakam Can Aksoy ise toplantının okulların güvenliği için yapıldığını belirterek, okulların sadece güvenlik güçlerinin sorumluluğunda olmadığını, bunun okul aile birliği ve mahalle muhtarları veliler olarak herkesin görevi olduğunu, okullarımızdaki kamera sayılarında görülen eksikliklerin giderileceğini vurguladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Özdemir Can Aksoy Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title