Haberler

Göksel, Kahve, Bebek, Fincan Takımı, Balon ve Araba Dağıttı

Güncelleme:

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, 2000 kişiyle Aşağıçamlı Köyü Köy Hayırında buluştu.

Bigadiç'de iki yıldan beri devam ettirilen Aşağıçamlı Köyü Köy hayırı, bu sene 2000 insanı biraraya getirdi. Geleneksel hale getirilen ve her yıl Haziran ayının üçüncü pazar günü düzenlenen KAşağıçamlı Köyü köy hayırına Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel'in yanı sıra Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Ayhan Muslu, Demirel Şık, Bigadiç Müftüsü Kemal Karadeniz, çevre köylerin muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bigadiç'e 43 kilometre mesafedeki Aşağıçamlı Köyü, her yıl Haziran ayının üçüncü pazar günü geleneksel hale getirdiği köy hayırında ikibin kişiye yemek veriyor. Cemaat olup öğle namazını da burada kılan kalabalığa Bigadiç Müftüsü Kemal Karadeniz imamlık etti. Bigadiç Müftüsü Kemal Karadeniz'in imamlık ettiği öğle namazına Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Belediye Meclis Üyesi Ayhan Muslu, Demirel Şık katıldı.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, geleneksel hale getirilen Aşağıçamlı Köyü köy hayrına 2000 kişinin katılması bizleri mutlu etti. Gerçekleşen hayrımıza gelen herkese çok teşekkür ediyor, hayırda bulunanların da hayrının kabul olmasını temenni ediyorum dedi. Aynı zamanda çocuklara oyuncak, vatandaşlara Kahve dağıtan Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, çocuklarımızın saf ve temiz sevgisini hissetmek, onların yanaklarından sıkabilmek mutluluk verici.

Onları sevindirdik, gözlerindeki mutluluğu gördük, Onlar bizim geleceğimiz. Vatandaşlarımıza da Kahve dağıtmayı uygun bulduk. Bilindiği üzere bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Ama sevgiyle dağıtılan kahvenin daha fazla hatırı olacaktır diye konuştu.

Aşağıçamlı Köyü halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan ve köy halkı ile yakından ilgilenerek sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e, Aşağıçamlı Köyü Muhtarı Cengiz Altıntaş köylerinde düzenlenen köy hayırına katıldığı için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Karadeniz Mustafa Göksel Bigadiç Bebek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title