Haberler

Gökçenay Group'tan 2 Bin 600 Kişiye İftar

Güncelleme:

Gökçenay Group; Van Valiliği Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Tarafından Kurulan Çadırda 2600 Kişiye İftar Yemeği Verdi.

Gökçenay group; van valiliği sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı (sydv) tarafından kurulan çadırda 2600 kişiye iftar yemeği verdi.

SYDV tarafından Hüsrevpaşa İlköğretim Okulu bahçesine kurulan iftar çadırı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. İşadamlarının ve sivil toplum kuruluşlarının desteklerinin de kabul edildiği iftar çadırında orucunu açan vatandaşlara her gün 4 çeşit sıcak yemek veriliyor. Gökçenay Group da dün akşamki iftar yemeğinin sponsoru oldu.

Gökçenay Group A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Bedretin ve Halil Gökçenay'ın ev sahipliği yaptığı iftar çadırına orucunu açmak için Vali Yardımcıları Meral Demirbaş, Atay Uslu, Murat Uzunparmak, Hüseyin Demirbaş, Nurullah Ertaş, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (VATSO) Mirza Nadiroğlu, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Hakan, İşadamı Aslan Bayram, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Et sote, pirinç pilavı, cacık ve tatlının menü olarak yer aldığı iftar yemeğinin ardından okul bahçesine kurulan platformda çocuklara ve büyüklere yönelik çeşitli gösteriler yer aldı. Gökçenay Group Yönetim Kurulu Üyesi Bedrettin Gökçenay, iftar yemeğine katılan davetlilere ve vatandaşlara teşekkür etti. Gökçenay; Vanlılarla aynı sofrada buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek amaçlarının, Vali Münir Karaloğlu'nun öncülüğünde vatandaşlara dönük olarak başlatılan iftar yemeğine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

Bu arada işadamları sivil toplum kuruluşları da iftar çadırında iftar vermek için talepte bulunmaya başladı. Bugün akşamki iftar yemeğinin sponsoru da Bestvan Turizm'in sahibi işadamı Aslan Bayram.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara metro çalışıyor mu? 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı, hangi metrolar açık? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title