Haberler

Göçük Altında Kalan Belediye İşçisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde, göçük altında kalarak hayatını kaybeden belediye işçisi göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde, göçük altında kalarak hayatını kaybeden belediye işçisi göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü işçilerinden Veysel Şaffak, Siteler Mahallesi'ndeki bir site yönetimi tarafından yaptırılan kanalizasyon işini kontrol ettiği esnada toprak altında kalarak hayatını kaybetti. Şaffak için belediye binası önünde tören düzenlendi. Bir süredir senelik izni dolayısıyla şehir dışında bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ da acı haber sonrası Çiftlikköy'e gelerek törene katıldı. Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, bazı belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve yakınları da törende hazır bulundu.

Başkan Dağ, Veysel Şaffak'ın uzun yıllar Çiftlikköy Belediyesi'nde başarıyla görev yaptığını belirterek, "Ne yazık ki çok talihsiz bir şekilde, bu başarılı, dürüst, çalışkan mesai arkadaşımızı kaybettik. Böyle durumlarda söylenecek çok fazla bir şey yok. Kendisine Allah'tan rahmet, geride bıraktıklarına sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun" şeklinde konuştu.

Şaffak'ın yakınları göz yaşını boğuldu. Şffak'ın cenazesi Alaattin Aksoy Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazını müteakip ilçe mezarlığına defnedildi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çiftlikköy Metin Dağ Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title