Haberler

GittiGidiyor'la Yaza Formda Girin

Güncelleme:

Goodman Pro Motorlu koşu bandı ve Converse ayakkabı kaçırılmayacak fiyatlarla GittiGidiyor'da.

Dünyanın en büyük elektronik ticaret şirketi eBay'in iştiraki GittiGidiyor.com, yaz süresince sunduğu avantajlı fiyatlarla tatilinizi renklendiriyor. Bu yaz vücudunuzu formda tutacak Goodman Pro motorlu koşu bandı GittiGidiyor'da %50 indirimle sadece 399 TL.

Yaza özel kampanya ile GittiGidiyor.com'da rengarenk Converse ayakkabılar ise 69.90 TL'den alıcısını bekliyor.

Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi GittiGidiyor.com, sıcak yaz günlerinde cebinizi serinleten avantajlı kampanyalarla tatil keyfinizi ikiye katlıyor. GittiGidiyor.com, %58'e varan indirimlerle birbirinden özel ürünlere sahip olma fırsatı sunarken, özel geliştirilen Sıfır Risk Sistemi ile internet üzerinden güvenli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Yaz kampanyasında GittiGidiyor.com, Goodman Pro Motorlu Koşu bandını 399 TL 'lik fiyatla satışa sunuyor. Yaz aylarında formda kalmak ve sağlıklı bir hayat için 2.25 HP motor gücü, katlanabilir özelliği ile Goodman Pro motorlu koşu bandı sahiplerini bekliyor.

Yaza uygun rengarenk Converse ayakkabılar farklı modelleri ve renkleriyle 124 TL yerine 69.90 TL'den satışa sunuluyor. Yazın ister koşu bandında ister uzun yürüyüşlerle sağlıklı ve formda kalma fırsatını kaçırmayın.

Yaz kampanyasında GittiGidiyor.com'da bulabileceğiniz ürünler sadece bunlarla sınırlı değil. Televizyonda, çamaşır makinasine, tablet bilgisayardan saate kadar bir çok ürün avantajlı fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Converse Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title