Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Adana'da

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ilk kez hayata geçirdiği uygulamayla Adana'daki tüm programlarına sosyal paylaşım sitesi üzerinden belirlenen 3 öğrenciyi dahil etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ilk kez hayata geçirdiği uygulamayla Adana'daki tüm programlarına sosyal paylaşım sitesi üzerinden belirlenen 3 öğrenciyi dahil etti.

Geçtiğimiz günlerde bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden Adana'da çeşitli programlara katılacağını duyuran Kılıç, kendisiyle iletişime geçen öğrenciler arasından bazılarının programına eşlik edebileceğini duyurdu.

Kılıç ile iletişim kuran öğrenciler arasından seçilen Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Ayşe Taştepe, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Mesut Gürbüz ve Çağ Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü öğrencisi Neslihan Kılınç, ilk kez hayata geçirilen uygulama kapsamında Adana programına katıldı.

Bakan Kılıç'ın tüm programlarına katılan öğrencilerden Mesut Gürbüz, AK Parti il teşkilatını ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bir siyasetçinin hayatının nasıl geçtiğine tanıklık ettiklerini ifade etti.

Neslihan Kılınç ise kendilerini en çok neyin şaşırttığının sorulması üzerine, "Saat 16.00'da havaalanında karşıladık. O saatten beri lavabo ihtiyacı ve yemek hiçbir şey yok. Sürekli koşuşturma, telaş içinde geçti. O çok şaşırtıcıydı. Bakan yemek yemiyor gibiydi" dedi.

Kılınç, Bakan Kılıç ile programa katılacağını ailesine söylediğinde "Birisi seninle dalga geçiyordur, dikkat et" şeklinde tepki aldığını söyledi.

Ayşe Taştepe de programa katıldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Program sonunda Bakan Kılıç'ın öğrencilere çeşitli hediyeler verdiği öğrenildi. Adana'daki incelemelerini tamamlayan Kılıç, karayoluyla Mersin'e geçti.

Muhabir: Anıl Bağrık / Volkan Kaşik

Yayıncı: Tarkan Demir - ADANA

Kaynak: AA / Güncel

Atatürk Üniversitesi Mesut Gürbüz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title