Haberler

Gaziantep'te saldırgan emniyet binası önüne nasıl geldi, o anda neler yaşandı? Kamera kaydı ortaya çıktı

Güncelleme:

Dün Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü önüne sahte canlı bomba düzeneğiyle gelerek korku dolu anlara neden olan Ümit Koçyiğit polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Koçyiğit'in bina önüne yaya olarak geldiği anlar, elindeki poşeti bırakması ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı.

Dün akşamüstü merkez Şehitkamil ilçesindeki İl Emniyet Müdürlüğü binasının ön girişi kapısının önüne gelen 32 yaşındaki Ümit Koçyiğit, tekbir getirerek bağırmaya başladı.

POLİSLER TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Beline bağladığı kablolarla canlı bomba düzeneği süsü veren Koçyiğit, polisin uyarı ateşine ve sözlü ikazlarına rağmen işaret parmağını havaya kaldırarak tekbir getirmeye devam etti. Koçyiğit, kulübede nöbet tutan ve orada bulunan 2'si sivil 4 polis tarafından etkisiz hale getirildi. Yaralanan şahıs, yerde de elini düzenekten çekmedi.

Gaziantep'teki canlı bomba paniği kamerada! Emniyet binası önüne gelişi böyle görüntülendi

ÜZERİNDEKİ DÜZENEK SAHTE ÇIKTI

Kısa sürede bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi çevreyi güvenlik çemberine alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Bomba imha uzmanının kontrollerinin ardından Koçyiğit'in üzerindeki düzeneğin gerçek bomba olmadığı belirlendi. Ağır yaralanan Koçyiğit, 112 Acil Sağlık Ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gaziantep'teki canlı bomba paniği kamerada! Emniyet binası önüne gelişi böyle görüntülendi

OLAY YERİNE YAYA OLARAK GELMİŞ

Sahte canlı bomba düzeneğiyle canlı bomba paniğine neden olan Ümit Koçyiğit'in Gaziantep nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilirken, İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde yaşattığı korku dolu anların saniye saniye yansıdığı güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Koçyiğit'in binanın önüne gelerek tekbir getirdiği anlar güvenlik kamerasına yansırken şahsın yaya olarak ara caddeden Emniyet Müdürlüğü binanın önüne geldiği anlar da görüntülerde yer aldı. Videoda; Koçyiğit'in elindeki siyah poşet, poşeti bırakması, polis kontrol noktasının ön kısmında poşeti bırakması, kısa bir süre bölgede durması, işaret parmağını havaya kaldırması ve tekbir getirmesi, açılan ateşe rağmen polislerin üzerine gitmeye çalışması, gidemeyeceğini anlayınca kaçmaya çalışması ve yere yığılma anları yer aldı.

2016'DA 3 POLİS ŞEHİT OLMUŞTU

Öte yandan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne 1 Mayıs 2016'da DEAŞ terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, 3 polis memuru şehit olmuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
title