Haberler

Boğazı Kesilerek Öldürülen Anne ve Oğlu Toprağa Verildi

Güncelleme:

Gaziantep'de platonik aşığı tarafından boğazları kesilerek öldürülen 28 yaşındaki Ayşegül Bülbül ile oğlunun cenazeleri, gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, platonik aşığı olan eşinin yeğeni 24 yaşındaki Mutlu Polat tarafından boğazları kesilerek öldürülen 28 yaşındaki Ayşegül Bülbül ile 6 yaşındaki oğlu Yasin Bülbül'ün cenazeleri, gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

CESETLERİNİ YAKINLARI BULDU

İslahiye'nin Yeşilyurt Mahallesi'nde dün sabah meydana gelen olayda, Efendi Bülbül, kahvaltı yapıp 2 çocuğunu okula gönderdikten sonra mahalledeki bakkalına gitti. İddiaya göre, bir süre sonra eve gelen yakınları, kapı açılmayınca şüphelenerek yüksek bir noktadan baktıkları evde Ayşegül Bülbül ile oğlu Yasin'in cesetlerini gördü. Eve gelen jandarma ekipleri yaptığı incelemede anne ile oğlunun boğazlarının kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

ŞÜPHELİ 'YEĞEN' ÇIKTI

Olayı araştıran jandarma, kısa süre sonra içerisinde cinayeti işleyen kişinin Efendi Bülbül'ün yeğeni Mutlu Polat olduğunu belirledi. Jandarma ekipleri olayın ardından mahalle sakinlerinin bilgisine başvurdu ve kimliğini saptadığı şüpheli yeğeni, Güngören Mahallesi'nde gözaltına aldı.

"YENGEME AŞIKTIM" İTİRAFI

Gözaltına alınmasının ardından suçunu itiraf eden Mutlu Polat, "Yengeme aşıktım. Su isteme bahanesiyle kapıyı çaldım. Eve girmek istedim ama kapıyı hızla çarparak engelledi. Buna öfkelendim ve su getirince boynundan bıçakladım. Bu sırada içerden çıkan Yasin, annesini bıçakladığımı gördü. Ağlayarak bağırmaya başlayınca Yasin'i de boynundan bıçaklayarak kaçtım, pişmanım" dedi.

ANNE VE OĞUL YAN YANA GÖMÜLDÜLER

Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Ayşegül Bülbül ile oğlu Yasin için bugün cenaze töreni düzenlendi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından Yeşilyurt Mahallesi'ne getirilen anne ile oğlu için kılınan cenaze namazına, Bülbül Ailesi'nin yakınları ile mahalle sakinleri katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından mahalle mezarlığına götürülen anne ile oğlunun cenazeleri yan yana kazılan mezarlarda toprağa verildi.

"YEĞENİMİ İDAM ETSİNLER"

Cenazelerin defnedilmesi sırasında gözyaşına boğulan baba Efendi Bülbül'ü yakınları teselli etmeye kalkıştı. Eşini ve oğlunu öldüren yeğenine tepki gösteren Efendi Bülbül, "Ayşegül ve Yasin'ime kıyan yeğenimi idam etsinler. Yaptığı vahşet, Allah'ından bulsun" dedi.

"BACIMA VE YAVRUSUNA NASIL KIYDIN"

Kız kardeşi ve yeğeninin ardından Kürtçe ve Türkçe ağıt yakan Ayşegül Bülbül'ün ablası Necla Çakmak ise, "Verdiği bir bardak su hayatına mal oldu. Bacıma ve yavrusuna nasıl kıydın?" diye gözyaşı döktü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mutlu Polat Yeşilyurt Gaziantep Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500

Yorumlar (39)

sy:

Bihter ve Beylül dizilerin sonuçlarıdır bunlar. dizilerle aile kurumu yok edilmeye çalışıyorlar. izin vermemeliyiz

33
2
yanıtYanıtla
Sanane La Adımdan Sen İşini Yap:

Ağıtın dilinin ne olduğunun ne önemi var kürtçe ve türkçe diye belirtiyorsun. bu nasıl bir haber kürtçe yi kabullendirmek için mi bu kadar bariz kullanıyorsunuz ? sizinde yapacağınınz haberinde

11
15
yanıtYanıtla
URFALI:

böyle şerefsizleri ibreti alem olsun diye herkesin gözü önünde asacaksın aman YARABBİM yav nasıl iştir birbirlerinin namusuna bakar olmuşlar o ona aşık şu buna aşık ne hale gelinmiş ALLAH böyle şeyleri uzak tutsun bizden bide kalkıp bi kaç yıl yatar kurtulur adam nasıl adalet ben ailenin yerinde olsam yaşatmazdım heralde

19
2
yanıtYanıtla
Taksici:

ANTEPTLİDEN NE BEKLENİRKİ. . NAMUSKAVRAMLARI ÇOK ZAYIF. .

4
17
yanıtYanıtla
xy:

şeriatı osmanlıyı kötüleyenleri bilmem ama düşünsenize annenize, karınıza, kızınıza tecavüz ediliyor öldürülüyor siz olsanız ne yapardınız ??iyice düşünün ondan sonra konuşun.

13
0
yanıtYanıtla
komşu kizimobilWeb@haberler.com:

Ayşe o kadar iyi bi insandı ki hem hamileyken ölmesi hem de namusu korumak için cebellesmesi hem de zerre kadar suçu olmadığı ve şehitler günün de öldüğü için ona şehit demek en doğrusu Ayse nin belki ölümü aci oldu belki kendisi daha ölmeden birde o küçücük çocuğun onun karşısında canice öldürülüp can çeliştiğini görmesi ne kadar aci da olsa o tertemiz PaK bi şekilde cennette dır ..Allah geride kalanlara sabir versin o ergenliğe bile girmemiş iki yavrusu eşi ve ailesi ...Rabbim acılarını hafifletsin

12
0
yanıtYanıtla
ŞERIAT KURALLARIMobil-ANDROID:

Osmanlı döneminde birgün bir genç bir kızı kaçırır Şeriyye kayıtlarında evlilikleri belgelenmeden (yani günümüzdeki hükümet nikahı) dini nihakini gizlice kiydirir. kiz bir şekilde bu adamin elinden kacar. bakin ceza nasıl uygulanir. imamin saclari kaslari tek tek cizbizla cekilerek tuysuz bırakılır. gunlerden bir gün bir genc kız baba zoruyla bir gence verilir kiz bir sekilde oglanin elinden kacarak kendini nehre atarak intihar eder bunu duyan Osmanli' nin cezasi baba ve damada omur boyu kurek cezasi, gunlerden bir gun bir kiza tecavuz edilir. Osmanlinin cezasi cocuun sadece idamiyla neticelenmez birde cocugun basi bir ipe takilarak babasinin boynuna asilir civar sokaklarda dolastirilir kafatasi curuyene kadar bu işlem devam eder. bunu uygulayan osmanli devletinin suç oranlarina bakıldığında % 10 un cook altinda kalkiyor iste burda şeriat kuralları uygulaniyor. cunku bu Yaradanimizin emridir. bu kurallar tekrar getirilmeli. idam getirilirse suc oranlari yok denecek kadar belki azalatir.

7
4
yanıtYanıtla
futbolMobil-ANDROID:

5 6 kişi idam edilse yemin ediyorum ki böyle cinayetler bidaha olmaz

11
0
yanıtYanıtla
nurefşanMobil-ANDROID:

Merhametsiz vicdansız herif Allah seni kahretsin..Ahlaksız

10
0
yanıtYanıtla
KosovaliMobil-ANDROID:

Kanunların yeniden düzenlenmesi lazim ? Asmak lazım bütün sapıklari

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title