Haberler

Gazeteciler Sorunları Başkan Güvenç'le Paylaştı

Güncelleme:

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç'i makamında ziyaret ederek kent sorunlarını değerlendirdi.

Gazeteci Veysel Polat başkanlığında bir araya gelen Şanlıurfa Gazeteciler Birliği yönetim kurulu üyeleri Ferhat Özer, Talat Akay, Müslüm Abacı, Şaban Kılıç, İshak Polat ve Şahin Öznur kent genelindeki sorunların çözümüne yönelik Başkan Güvenç ile fikir alış verişinde bulundu.

Görüşmede büyükşehir belediyesi olarak gerek bina gerekse personel fazlalığı konularında sorunlar yaşadıklarını aktaran Başkan Güvenç, programlarında kent geleceğine yönelik bir dizi dev projelerin yer aldığını ve bunun için vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi. Şanlıurfa'da basının büyük bir güç olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Güvenç, "Biz büyük bir aile olarak hep birlikte oturup sorunlara nasıl çözüm bulabiliriz bunun planlarını yapmalıyız. Bunun yanı sıra da Urfa'yı her alanda nasıl daha da ön palana çıkararak, kentin gelişmesine katkı sağlayabiliriz bunların hesabını yapmalıyız. Bizler yerel idareciler olarak üzerimize düşen görevi, gazeteci arkadaşlarda kamu olarak bizlere yön göstermelidir" diye konuştu.

Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise, "Başkan Güvenç'i makamında ziyaret ederek halkımızın yaşadığı sorunları aktarma fırsatımız oldu. Bu tür buluşmaları ileriki zamanlarda da tekrardan gerçekleştirerek sürekli olarak irtibat halinde olmayı düşünüyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Veysel Polat Şaban Kılıç Ferhat Özer Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title