Haberler

Gazeteci Can Ataklı, Mustafa Sarıgül'e Yüklendi

Güncelleme:

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan gazeteci Can Ataklı, Twitter hesabından Mustafa Sarıgül'e yüklendi.

Gazeteci Can Ataklı Twitter hesabından Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü hedef alan açıklamalarda bulundu. Ataklı, Sarıgül isminin AK Parti tarafından CHP'nin önünü kesmek için gündeme getirildiğini ileri sürdü.

İşte Ataklı'nın o tiwitleri:

Bir öngörü; AKP Sarıgül'ü destekliyor ki, aday yapılsın, o zaman S.S.Önder de ortaya çıkacak. Öfkeli CHP'liler, geziciler oraya kayacak AKP'nin İstanbul'u kaybetmesi büyük ihtimal. Bu zorluğu Sarıgül'ü aday yaptırarak aşmaya çalışıyorlar.

"SONUÇTA AKP KAZANIR"

Sonuçta AKP kazanır CHP bölünür bir düşünün İstanbul sermayesi neden Sarıgül'ü istiyor. Amaç CHP kazansın AKP gitsin mi, yoksa AKP daha da güçlensin mi? düşünün, medyadaki yandaşlar, yetmezciler, sözde demokratlar neden sadace Sarıgül'den söz ediyor? Korkuları şu; AKP ya gerçekten giderse ey CHP'li, ey muhalif olanlar, ey geziciler, oyunuza sahip çıkın, algılara kanıp İstanbul'un ve Türkiye'nin kurtuluşunu geciktirmeyin. İşte gerçek. 3-4 twit yazdım, cümle akp kafalılar saldırıya geçti. daha ne diyeyim.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül Can Ataklı Ak Parti Twitter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title