Haberler

Gasp Zanlısından Annesi de Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

Adana'da tehdit ettiği 3 kişiden birini yaralayan Erdal Ö.'nün parasız kaldığı bir gün annesini darp edip 380 lirasını gasp ettiği ortaya çıktı.

Adana'da yolda yürüyen 33 yaşındaki Fatma Çakar'a arkadan yaklaşıp, gözlerini kapatarak kulağındaki altın küpelerini ve yüzüğünü gasp eden, boğuşma sırasında da genç kadının sol yüzük parmağını kıran 28 yaşındaki Erdal Ö. ile aynı yaştaki arkadaşı Ersin B.yakalanıp, tutuklandı.

Şüpheli, Erdal Ö.'ın annesinin de karakola gidip, oğlunun kendisini dövdüğünü ve 300 lira parasını gasp ettiğini öne sürüp, şikayetçi olduğu öğrenildi.Merkez Yüreğir İlçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde 2 Eylül günü sağlık ocağından çıkıp, evine yürüyen Fatma Çakır'ın arkasından yaklaşan iki saldırgandan biri genç kadının gözlerini kapatmış, diğeri de altın küpelerini zorla almıştı. Gaspçılara direnen Fatma Çakır'ın olay sırasında sağ elinin yüzük parmağı da kırılmıştı.

Fatma Çakır'ın şikayeti üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yağma Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının verdiği eşkal bilgilerinden olayın Erdal Ö. ve Ersin B. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.Uyuşturucu madde kullanmak suçundan bir yıl hapis cezasıyla aranan ve aynı suçtan çok sayıda da kaydı bulunan Erdal Ö. ile Ersin B.'nın peşine düşen ekipler, şüphelilerin Güzelevler Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde bir atölyede saklandığını saptadı. Buraya baskın düzenleyen ekipler, Erdal Ö. ile Ersin B.'yı yakaladı. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin, 3 ayrı gasp ve bıçakla yaralama olayının da faili olduğu ortaya çıktı.

İfadeleri alınan zanlılar, uyuşturucu bağımlısı olduklarını ve madde bulabilmek için gasp yaptıklarını söyleyerek suçlamayı kabul etti. Zanlıların polisteki sorgusu sürerken, Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Erdal Ö.'ın annesi, oğlundan şikayetçi oldu. Oğlunun kendisini dövüp, tehdit ederek 300 lira parasını gasp ettiğini ileri süren annenin, "Hayatı bize zehir etti. Cezası ne ise çeksin!" dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Çakır 19 Mayıs Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title