Haberler

Fuat Saka Hamburg'da Hasret Giderdi

Müzik kayıtları için hayatının 16 yılını geçirdiği Almanya'nın Hamburg kentinde bulunan ünlü müzisyen verdiği konserde dostlarıyla biraya geldi.

Müzik kayıtları için hayatının 16 yılını geçirdiği Almanya'nın Hamburg kentinde bulunan ünlü müzisyen verdiği konserde dostlarıyla biraya geldi.

Ünlü müzisyen Fuat Saka, Hamburg'da verdiği konserde eski dostlarıyla biraraya geldi.

1980 darbesi sonrası siyasi nedenlerle Türkiye'yi terk etmek zorunda kaldığı için 16 yıl Hamburg'da kalan Trabzonlu Fuat Saka, müzik kayıtları için geldiği liman kentinde, eski dostlarını kırmayarak sohbet tadında bir konser verdi. Mut Tiyatrosu salonunda Hamburg'daki sürgün yıllarından beri tanıdığı kanun üstadı Turan Vurgun ve klarnet virtüözü Yusuf Tunan eşliğinde Karadeniz parçaları çalan ve okuyan Saka, dinleyicilere unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı. Bir hayli keyifli görünen ve parçaların arasında Vurgun ve Tunan ile şakalaşmayı da ihmal etmeyen özgün müzisyen Mut Tiyatrosu ve Aykırı İşler Tiyatro ve Sanat Grubu tarafından ortaklaşa düzenlenen mini konserde geleneksel Anadolu müzik motiflerini Batı Avrupa müziği ve caz etkileriyle sentezlediği kendine özgü müzik tarzıyla büyük beğeni topladı.

Görüntü Dökümü:

Fuat Saka ve ekibinden görüntü

Konserden görüntü - Hamburg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fuat Saka Türkiye Almanya Mut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title