Haberler

Fransa Gizli Servisinin, Paris Saldırısını Beklediği Öne Sürüldü

Güncelleme:

Fransız basını, Fransa istihbaratının IŞİD'in ülkede büyük bir terör saldırısına hazırlandığından haberi olduğunu öne sürdü.

Fransız basınına yansıyan haberlere göre, Fransa istihbaratı IŞİD'in ülkede büyük bir katliama hazırlandığını biliyordu.

HABERTÜRK YAZARI İDDİAYI KÖŞESİNE TAŞIDI

Saldırı sırasında Paris'te olan Umur Talu, Habertürk'ün internet sitesindeki köşesine, Fransa medyasına bu konuda yansıyan bir haber yorumu taşıdı.

"FRANSA ÇOK BETERİNE HAZIR OLMALI"

Talu'nun yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

Fransız gizli servisleri esasında "biraz" biliyormuş olacakları. Önümde 2 Ekim'de yayınlanmış bir haber duruyordu zaten:

"Fransa çok beterine hazır olmalı. Şimdi Kalaşnikof modası. Saldırıları uzun uzun gündemde tutma zamanı.

"BEKLEYECEĞİMİZ PROFESYONEL SALDIRILAR"

Paris'te yahut büyük bir kentte, iyi silahlanmış bir grup tarafından, 2013'te Nairobi'dekine benzer bir saldırının yapılabileceğinden ürkülüyor. O saldırıda 68 kişi öldürülmüştü.

Kaç saldırganın olduğunu bile bilmek saatler sürer. Hele bu saldırganlar Suriye'de çarpışmış deneyimli kişilerse. Bundan sonra bekleyeceğimiz profesyonel saldırganlar.

"ÖNÜMÜZDE KARANLIK GÜNLER VAR"

IŞİD'in çok büyük bir saldırı planlaması, bugüne kadar olanlardan çok büyüğünü hedeflemesi beklenmeli.

Önümüzde karanlık günler var. IŞİD'in topraklarımıza taşımak istediği asıl savaş henüz başlamadı.

"FRANSIZ GİZLİ SERVİSLERİ BÜYÜK BİR SALDIRIYA HAZIRLANIYOR"

Fransız gizli servisleri, polis ve ilk yardım birimleri büyük bir saldırıya hazırlanıyor. Sürekli olarak böyle bir saldırının hazırlıkları yapılıyor. Müdahale zamanının kısaltılması için uğraşılıyor."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Umur Talu Habertürk Fransa Paris Medya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title