Haberler

Fox TV'nin Canlı Yayın Aracına Taşlı Saldırı

Güncelleme:

Fox TV'nin patronu Rubert Mardoch'ın Müslümanları hedef alan sözlerinin yankıları devam ederken Fox TV'nin canlı yayın aracına saldırıda bulunuldu.

Fox TV'nin Ankara Bürosu önünde park halinde bulunan canlı yayın aracına taş ile saldırıda bulunuldu.

CANLI YAYIN ARACI TAŞLANDI

Fox TV'nin Ankara Bürosu önüne gelen kimliği belirsiz bir kişi, park halindeki canlı yayın aracının camlarını taş ile kırdı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, polis ekipleri çalışma başlattı.

MURDOCH NE DEMİŞTİ?

Rupert Murdoch'ın Paris'te mizah dergisi Charlie Hebdo'ya düzenlenen ve 2'si polis, 4'ü karikatürist 12 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısı ile ilgili attığı Tweet'te "Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırılana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır" ifadelerini kullanmıştı.

FATİH PORTAKAL TEPKİ GÖSTERDİ

FOX TV ana haber spikeri Fatih Portakal da Murdoch'ın bu sözlerine "Çalıştığım şirketin patronununun sözlerine katılmıyorum. Müslümanım ve terörün bir insanlık suçu olduğunu biliyorum. Dinle ırkla alakası yok!.." karşılığını vermişti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Portakal Rupert Murdoch Fox Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

HASTA:

bu ülkeden defolun HEMEN FOX TV KAFİR SÜRÜSÜ

34
49
yanıtYanıtla
Yemezler:

Gerçekten gücü özgürlüğünde olan kanal bu. . . Dokunamadıkları için halkın gözünden düşürmeye çalışıyorlar.

44
22
yanıtYanıtla
CEM CEMINAY:

fatih portakalmısın körtopalmsın malmısın sende onların usagısın bunların usaklıgını yapıyorsun

13
44
yanıtYanıtla
yasar gada:

bu devletin parelel polisleri foxu resmen koruyo. . . yazık portakal patrununa söyle karunla hamanla beraber cehennem onları 4 gözle bekliyo. . .

18
31
yanıtYanıtla
Hakan GENERAL:

Bu işi kendileri yapmıştır çünkü bunların işi önce kendilerinden birine zarar verip sonrada sevmedikleri insanların veya grupların üzerine atıp kendilerini zavallı gösterip aklamaktır. buna da istihbarata karşı koyma denir.

44
4
yanıtYanıtla
yasar gada:

Müslümanım diyosun yalan. . . . müslmansan foxtan ayrıl. . . rızkı allah verir korkma aç kalmassın

18
25
yanıtYanıtla
ayşe:

o zaman fatıh portakal istıfasını versın tepkısını göstersın

35
7
yanıtYanıtla
kadirMobil-ANDROID:

Fox kanalı izlemek yok daha

23
18
yanıtYanıtla
artık mhp:

yeni bi düşman buldunuz şimdi koyunları bir arada tutma vakti. . ulan müslümanların parasıyla açtığınız tgrt''yi o yahudiye satan siz değil misiniz? rte murdorc''u ofisinde ağırlamadı mı ?= takiyeci çakma siyasal islmacılar sizi. . . dinimizi ne hale etirdiniz be

17
23
yanıtYanıtla
''ALO FATİH'' diyemedikleri kanal:

Yalakalık yandaşlık yapmayan ender kanallardan. . O yüzden karikatür meselesini bahane edip fırsatı değerlendirdiler. . Şimdi daha çok FOX izleyeceğim

19
20
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title